AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Σπύρος Διαμαντόπουλος: «Όχι άλλη υποβάθμιση για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας»

[ad_1]

Σπύρος Διαμαντόπουλος: «Όχι άλλη υποβάθμιση για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας»


«Όχι άλλη υποβάθμιση για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας» διαμήνυσε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος στον Υπουργό Δικαιοσύνης

Το αίτημα να μην υποστεί άλλη υποβάθμιση η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, και να μην υπάρξει καμία αλλαγή στη λειτουργία του Πρωτοδικείου, μετέφερε σήμερα, Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος στη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Χρήστο Παΐσιο, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη και τον υφυπουργό Ιωάννη Μπούγα, προκειμένου να διατρανώσει το δίκαιο αίτημανα μην καταργηθεί το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου και να παραμείνει ως έχει ο «Δικαστικός Χάρτης» στην Αιτωλοακαρνανία, λαμβάνοντας υπόψη αντικειμενικά κριτήρια αλλά και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Την ίδια ώρα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου, λάμβανε χώρα μεγάλη συγκέντρωση πολιτών, δικαστικών και δημοτικών υπαλλήλων, δικηγόρων, καταστηματαρχώνκαι φορέων, κατά του διαφαινόμενου σχεδίου απομάκρυνσης του Πρωτοδικείου.


[ad_2]

Related posts

Ένσταση κατά του κύρους των εκλογών στο δήμο Μεσολογγίου και από τον Νίκο Καραπάνο

aitoloakarnanianews

Γιορτές «Εξόδου» και αλυκές Τουρλίδας στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Κατοχή: Εκδήλωση – ημερίδα για τις Γυναικοκτονίες και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο