AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Στίβος: Πρεμιέρα με 2,14μ ο Μέρλος στη Θεσσαλονίκη

[ad_1]

Με το φεστιβάλ αλμάτων “Βαγγέλης Κουρκουτίδης” στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ξεκίνησε κι επίσημα η εγχώρια σεζόν του κλειστού στίβου.

Η σεζόν του κλειστού στίβου στην Ελλάδα άνοιξε από την Θεσσαλονίκη και το «Τ. Κελεσίδου» στους Αμπελόκηπους.

Εκεί διεξήχθη μίτινγκ αλμάτων, με τον Αντώνη Μέρλο να ξεκινά με νίκη στα 2,14μ. Ηταν ένας αγώνας προπονητικού για εκείνον χαρακτήρα, καθώς θα κάνει τον πρώτο του δυνατό αγώνα στις 21 του μηνός στο Λουξεμβούργο.

Στο επί κοντώ ο Γιάννης Ρίζος επικράτησε με 5,20μ., ενώ στο επί κοντώ γυναικών η 16χρονη Αναστασία Μπουμπουλίδη ήταν δεύτερη με 4,00 μ. και εξασφάλισε την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κ20. Νικήτρια ήταν η Τουρκάλα Ντεμέτ Παρλάκ με 4,20 μέτρα,ενώ άκυρα έκανε στο ίδιο πέρασμα η Ελένη Πόλακ, που θα πάει κι αυτή στο Λουξεμβούργο την άλλη εβδομάδα.

Στο μήκος των Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Στυλιανίδης με 7,29 μ. και στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Μαρία Στεφανοπούλου με 6,03 μέτρα.

Ελληνικές συμμετοχές σε μίτινγκ στίβου στη Σόφια

Το μίτινγκ της Σόφιας έγινε σήμερα στην Asics Arena με την παρουσία πολλών Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Ο Γιάννης Καμαρινός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα 60 μ. εμπ., αφού τερμάτισε σε 7.88 και κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα. Ο αθλητής του Χάρη Βαρυτιμίδη βελτίωσε το ατομικό του 8.02 από την περσινή σεζόν και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

O Θοδωρής Βροντινός ξεκίνησε τη χρονιά με 6.77 στα 60 μ,., επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και του έδωσε τη νίκη στον σημερινό αγώνα. Ο αθλητής στον προκριματικό είχε σημειώσει 6.79 και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς τερμάτισε δεύτερος στο ίδιο αγώνισμα με 6.86 και βελτίωσε το 6.88 του προκριματικού, ενώ λίγο αργότερα αναδείχθηκε νικητής στα 200 μ. με 21.89.

Η Δήμητρα Τσουκαλά ήταν η γρηγορότερη στον προκριματικό των 60μ. με 7.53 και βελτίωσε το φετινό της 7.54. Η αθλήτρια λίγο αργότερα τερμάτισε δεύτερη στον τελικό της απόστασης με 7.57 πίσω από την Βουλγάρα Μίτκοβα που επικράτησε με 7.43.

Ο Πέτρος Παπαγιάννης κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 400 μ. με 50.19. Ο αθλητής διανύει ακόμη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουδαπέστη.

[ad_2]

Source link

Related posts

Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός: Του έκαναν εξωφρενική αιμοκάθαρση, δεν λειτουργούν ζωτικά όργανα (vid)

Error 404 | gazzetta.gr

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Βραδινό το πρώτο ματς του Κυπέλλου

Αφήστε ένα σχόλιο