AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Στα μπλόκα αποφασίζουν οι αγρότες – Τι πρότεινε ο πρωθυπουργός [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Οι αγρότες επέστρεψαν στα μπλόκα τους μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προτείνουν να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, ώστε να λάβουν τα μέτρα στήριξης που πιστεύουν ότι χρειάζονται

Οι αγρότες επέστρεψαν στα μπλόκα τους μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προτείνουν να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, ώστε να λάβουν τα μέτρα στήριξης που πιστεύουν ότι χρειάζονται.

Χαρακτηριστικά, προχώρησαν στον αποκλεισμό του τελωνείου της Νίκης στη Φλώρινα στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Όπως δήλωσαν, η δράση γίνεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του αγώνα, επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν χρήματα που είναι κρυμμένα στον πάτο του βαρελιού και τα κρατάνε για λίγους. Δε δεχόμαστε ψίχουλα, θέλουμε να δουλεύουμε με αξιοπρέπεια και να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα τα οποία θα φτάνουν φθηνά στην κοινωνία».

Επίσης, η αντιπροσωπεία που συνάντησε τον πρωθυπουργό, ανέφερε πως «με τη δύναμη των μπλόκων μας και τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού θέσαμε τα αιτήματά μας στο ανώτατο επίπεδο, τον πρωθυπουργό».

«Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας. Θα πάμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε για το τι συζητήθηκε και θα πάρουμε τις αποφάσεις εκεί. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις, να ενισχύσουμε τα μπλόκα. Από τις αποφάσεις που θα πάρουμε στα μπλόκα θα καθορίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας», πρόσθεσαν στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των αγροτών.

[ad_2]

Source link

Related posts

Εσωτερική έρευνα στη ΓΑΔΑ για την «ανταρσία» των ΜΑΤ | Ειδησεις

Κακλαμάνης για τραυματία αστυνομικό: «Αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει κοντά του» | Ειδησεις

«Παραλύει» αύριο η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο