AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

Στεφανοβίκειο και «διασπορά ψευδών ειδήσεων» όχι από δημοσιογράφους!

[ad_1]

«Παρά το γεγονός ότι, όπως έχει διαβεβαιώσει και το ΓΕΕΘΑ, δεν υπήρξε καμία απώλεια πολεμικού υλικού, σε κάθε περίπτωση όλες αυτές οι εικόνες δεν περιποιούν τιμή. Είναι βέβαιον ότι όλες οι εσωτερικές διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει θα ολοκληρωθούν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αποτραπούν τέτοιου είδους φαινόμενα στο μέλλον, αυτό μπορώ να σας το διαβεβαιώσω».

Η δήλωση ανήκει στον ΥΦΕΘΑ  Γιάννη Κεφαλογιάννη και έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Ο κ.Κεφαλογιάννης «δείχνει» καθαρά το ΓΕΕΘΑ, αλλά το να αναμεταδίδει τα ψεύδη του δεν απαλλάσσει την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αλλά και συνολικά την κυβέρνηση από τις ευθύνες της. Δεν μπορεί να απειλούνται οι δημοσιογράφοι με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων και μάλιστα για ειδήσεις ΑΛΗΘΙΝΕΣ και να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις το ΥΠΕΘΑ επικαλούμενο τι του έχει πει το ΓΕΕΘΑ!

 

Ο κ.Κεφαλογιάννης , ο κ. Δένδιας και φυσικά ο κ.Μητσοτάκης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι έχει συμβεί στο Στεφανοβίκειο και τι σημαίνει αυτό για την Αεροπορία Στρατού και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Αν δεν ξέρουν τότε όλοι μας δεν θα πρέπει να κοιμόμαστε το βράδυ! Επειδή γνωρίζουν προκαλείται το ερώτημα πως Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ παραμένουν ακόμη στις θέσεις τους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης που θα γίνει στην ώρα της.

Η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και δείχνει πόσο περιφρονεί τις θυσίες που κάνουν διαχρονικά για τον εξοπλισμό της χώρας.

Από την άλλη πλευρά η αντιπολίτευση:

•Τρεις βουλευτές ο κ.Μεϊκόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χουρδάκης ανεξάρτητος πλέον και ο κ. Ρούντας από τη ΝΙΚΗ έχουν καταθέσει ερωτήσεις. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει συνέλθει από το μεθύσι της νίκης στις δημοτικές εκλογές και δεν έχει καν ασχοληθεί με το θέμα!

•Επειδή το ΓΕΕΘΑ είναι πια εξαιρετικά προβλέψιμο στις αντιδράσεις του , στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης μάλλον θα δούμε να πετάει ότι μπορεί να πετάξει από την Αεροπορία Στρατού. Θα προτείναμε να είναι πιο «μαζεμένοι» μέχρι να μπει η Αεροπορία Στρατού σε μια τάξη. Αν καταλάβαμε καλά από τη προχθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών έχει αρχίσει η προσπάθεια που βέβαια κοστίζει.

 

[ad_2]

Source link

Related posts

Σάββας Καλεντερίδης: Ο Ερντογάν εργαλειοποίησε την Ελλάδα

Πως η Τουρκία «έχτισε» αμυντική βιομηχανία και η Ελλάδα έμεινε πίσω

Ερώτηση στη Βουλή για την «έξωση» στο ΜΤΣ

Αφήστε ένα σχόλιο