AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Στη Γάζα αντιστεκόμαστε με τη ζωή ,γιατί την αγαπάμε»! Μοχάμεντ Αλ Σαγιέντ

[ad_1]

Οι εικόνες είναι σκληρές αλλά δεν σε αποτρέπουν να τις κοιτάξεις…Προκαλούν θλίψη και αμέσως μετά οργή. Είναι φωτογραφίες ηρωϊκών δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ που βρέθηκαν στη Γάζα. Κάποιοι είναι ακόμη εκεί. Κάποιοι δεν υπάρχουν πια. Σκοτώθηκαν από ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Δεν πρόκειται για παράπλευρες απώλειες. Οι δημοσιογράφοι αποτελούν στόχο του ισραηλινού στρατού σε αυτή την ανελέητη επίθεση στη Γάζα.

Αυτές τις εικόνες και το μήνυμα του μεταφέρει σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας, με υπομονή και επιμονή ο Μοχάμεντ Αλ Σαγιέντ ,πρόεδρος της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα. Είναι φωτογραφίες που συγκέντρωσε η κόρη του. Αυτή η φωτογραφική έκθεση παρουσιάστηκε το Σάββατο στο Τμήμα της Σχολής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όπου οι φοιτητές οργάνωσαν εκδήλωση για τους πρόσφυγες-μετανάστες και για την Παλαιστίνη.

Ο Μοχάμεντ Αλ Σαγιέντ μίλησε στο militaire.gr για όσα τραγικά και απάνθρωπα συμβαίνουν στη Γάζα. Μίλησε όμως και για την ελπίδα που ποτέ δεν σβήνει. 20.000 παιδιά είδαν το φως της ζωής στις 100 πρώτες ημέρες των ισραηλινών βομβαρδισμών. «Αγαπάμε τη ζωή και γι΄ αυτό τη συνεχίζουμε κάνοντας παιδιά για να ζήσουν κι όχι μόνο για να αντισταθούν», λέει ο Μοχάμεντ Αλ Σαγιέντ.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

[ad_2]

Source link

Related posts

«Αν πέσει το Ισραήλ από τη Χαμάς, η Ελλάδα είναι η επόμενη»

aitoloakarnanianews

Θα πάρουν κλειδωμένα τα F-35 οι Έλληνες;

aitoloakarnanianews

Έρχεται η μεγάλη κατάρρευση του μετώπου!! Ζελένσκι: «Οι Ρώσοι θα μπουν στις μεγάλες πόλεις»

Αφήστε ένα σχόλιο