AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Στη Γερμανία για ακόμα ένα θαύμα ο Μίλωνας

[ad_1]

Για τη Γερμανία αναχώρησε το πρωί της Τρίτης ο Μίλωνας, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν την Τετάρτη την Λούνεμπουργκ στον πρώτο προημιτελικό του CEV Cup.

Το υπέροχο ευρωπαϊκό ταξίδι του Μίλωνα συνεχίζεται, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να φιλοξενείται την Τετάρτη από την Λούνεμπουργκ στον πρώτο προημιτελικό του CEV Cup. Το συγκρότημα του Σάκη Ψάρρα ταξίδεψε το πρωί της Τρίτης για τη Γερμανία έχοντας ως στόχο το αποτέλεσμα που θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.

Η γερμανική ομάδα που αγωνίστηκε στο Champions League κατακτώντας την 3η θέση στον όμιλό της, βρίσκεται σε καλή περίοδο στο γερμανικό πρωτάθλημα καθώς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σημείωσε ισάριθμες νίκες με καλή εμφάνιση. Tην Κυριακή 28/1 νίκησε εκτός έδρας 3-0 τη προτελευταία Χάτσινγκ Μονάχου και την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της 3-0 την 7η της βαθμολογίας Μπίτερφελντ. Είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, έναντι 43 της Μπερλίν που είναι πρωτοπόρος και 36 της Φριντρισχάφεν που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται ο Γερμανός διεθνής ακραίος Έρικ Ρορς ο οποίος στον τελευταίο αγώνα σημείωσε 9 άσσους.

Μαζί και ο Πολουγιάν

Την αποστολή του Μίλωνα θα ακολουθήσει και ο Τόμοφι Πολουγιάν παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στον αγκώνα κάνοντας προσπάθεια να είναι έτοιμος στην κρίσιμη ρεβάνς.

«Έχει παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ»

«Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για την πιο δύσκολη αποστολή στη διοργάνωση. Η Λούνεμπουργκ είναι κλασσική γερμανική ομάδα με δύναμη και ψηλά κορμιά. Επίσης έχει παραστάσεις από όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με δύσκολους αγώνες και αυτό παίζει το ρόλο του. Όλα είναι ανοικτά. Πάμε όπως όλες τις φορές να κάμουμε το παιχνίδι μας με την τακτική μας και την προετοιμασία μας», δήλωσε ο προπονητή του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων.

O αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 31/1 στις 20:00 με πρώτη την Ιταλίδα Αντονέλα Βερατσίνα και δεύτερο τον Ολλανδό Σουλεϊμάν Γιάλτσιν. Οι Γερμανοί δεν θα καλύψουν τηλεοπτικά τον αγώνα. Ο απεσταλμένος της ΕΡΑ Σπορ Γιάννης Ράνιος θα ακολουθήσει την αποστολή.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ 58-72: Προευλαύνει η «Βασίλισσα»

EuroLeague: Κόντρα στη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός, απέναντι στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός

Γαλατασαράι – Μπαχτσεσεχίρ 86-92: «Στραβοπάτημα» πριν τον ΠΑΟΚ

Αφήστε ένα σχόλιο