AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Στο Μανχάταν της Ερήμου ταξιδεύει η QJMotor SRT 800X

[ad_1]

Το νέο ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη βάζει στο στόχαστρο το μαγευτικό Ντουμπάι.

Αναζητώντας νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και ακόμα πιο συναρπαστικούς προορισμούς, ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος-φωτογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης ξεκινά με μια QJMotor SRT 800X ένα ακόμη συναρπαστικό οδοιπορικό. Πρόκειται για ένα ταξίδι 7.000 χιλιομέτρων στη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αραβικής Χερσονήσου το οποίο ονομάζεται QJ Dubai με την Γκοργκόλης Α.Ε. να έχει παραχωρήσει τη μοτοσικλέτα στον Κωνσταντίνο Μητσάκη.

QJMOTOR

Η ικανή adventure μοτοσικλέτα της QJMotor θα πατήσει τους τροχούς της σε εφτά διαφορετικές χώρες (Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Κουβέιτ, Ιράκ, Τουρκία). Μεγάλος στόχος του QJ Dubai αποτελεί το φουτουριστικό Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το επονομαζόμενο και «Μανχάταν της Ερήμου».

QJMOTOR

Εκεί, ο Έλληνας ταξιδευτής θα παρκάρει την QJMotor SRΤ 800X μπροστά στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa με ύψος 828 μέτρα. Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του ταξιδιού, μέσα από τις αναφορές και τα δελτία τύπου για το «QJ DUBAI».

[ad_2]

Source link

Related posts

Έρχονται τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το ASUS ROG Phone 8

Μασούρας: «Αξίζουμε μια θέση στο Euro, να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους»

Error 404 | gazzetta.gr

Αφήστε ένα σχόλιο