AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Πολιτικα

Στ. Κασσελάκης: Δεσμεύτηκε για μηδενικό φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα έως 10.000 ευρώ (video)

[ad_1]

Επίθεση στο «νέο φορολογικό καθεστώς Μητσοτάκη», εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή το νομοσχέδιο για την φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών.

Με βίντεο που ανήρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «φορολογική αλαζονεία». Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Φορολογία. Θα μου πείτε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε άδεια ταμεία και έπρεπε να βγάλει τη χώρα από χρεοκοπία. Ξέρετε τι είναι να γίνει με το νέο φορολογικό καθεστώς του Μητσοτάκη; Ας διαβάσουμε πρωτοσέλιδα από εφημερίδες που δεν στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθημερινή: με το νέο σύστημα 473.000 ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν επιπλέον φόρο 1.444 ευρώ ο καθένας. Τα Πηγη: Φόρος 1.444 ευρώ για 473.000 ελεύθερους επαγγελματίες. Δημοκρατία: Τύφλα να ‘χει ο Κατρούγκαλος, χαράτσι 1.444 ευρώ φέρνει ο νέος νόμος του υπουργείου Οικονομικών».

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Η λογική 41% έχω ό,τι θέλω κάνω φέρνει και φορολογική αλαζονεία. Εμείς δεσμευόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι μέχρι 10.000 ευρώ ο φόρος τους θα είναι μηδέν. Όχι επειδή σας κάνουμε χάρη αλλά επειδή με τέτοιο εισόδημα είναι κοινωνική ανάγκη ο φόρος που πληρώνετε να είναι μηδέν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


[ad_2]

Source link

Related posts

Γεραπετρίτη-Φιντάν: Συζήτησαν τα επόμενα βήματα στον ελληνοτουρκικό διάλογο

Εκπρόσωπος Ιεράς Συνόδου στον ΣΚΑΪ για ομόφυλα ζευγάρια: Η Εκκλησία καταθέτει τον λόγο του Ευαγγελίου – Η Πολιτεία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει

Μητσοτάκης για την 100 χρόνια του ΤΕΕ

Αφήστε ένα σχόλιο