AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Συλλήψεις για τις δολοφονίες Σκαφτούρου, Ρουμπέτη και Μουζακίτη από την ΕΛΑΣ | Ειδησεις

[ad_1]

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο συλλήψεις και δύο προσαγωγές.

Σε πέντε συλλήψεις  υπόπτων για τις δολοφονίες τουλάχιστον τριών συμβολαίων θανάτου προχώρησαν νωρίτερα σήμερα το βράδυ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για πέντε άνδρες που φέρονται να συμμετείχαν στις δολοφονίες του Γιάννη Σκαφτούρου, του Βασίλη Ρουμπέτη και του Διονύση Μουζακίτη. Οι συλλήψεις τους έγιναν έπειτα από πολύμηνες παρακολουθήσεις τμημάτων της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίες εντάθηκαν μετά την δολοφονία του 44χρονου επιχειρηματία στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κομβικό ρόλο στο να βρεθούν οι εκτελεστές είχε η πρόσφατη εκτέλεση του Β. Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο καθότι μετά τη συγκεκριμένη ενέδρα θανάτου άνοιξαν στόματα στον κόσμο της νύχτας.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε δολοφονηθεί τον Απρίλιο του 2022 με τους εκτελεστές του 55χρονου να του αφαιρούν τη ζωή με 15 σφαίρες. Σύμφωνα με τα τότε στοιχεία, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Σταμάτησαν κοντά στο σπίτι και δύο, που φορούσαν κράνη, μπήκαν στην αυλή του σπιτιού, όπου βρισκόταν ο Σκαφτούρος με περίπου 10 συγγενείς και φίλους και πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Χαρδαλιάς: Έργα υποδομής σε Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας ύψους 45 εκατ. | Ειδησεις

Τα μέτρα στη βάσανο των γηπέδων | Ειδησεις

Συνελήφθη γιατρός και συνεργάτες του για χορήγηση ψεύτικων βεβαιώσεων σε αλλοδαπούς | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο