AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Στυλιανού Μπλέτσα με το Δήμαρχο Μεσολογγίου Σπ. Διαμαντόπουλο

[ad_1]

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Ελλάδας  Στυλιανού Μπλέτσα και του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Σπυρίδωνα Διαμαντόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στην έδρα της Π.Δ.Ε., στην Πάτρα. Κατά τη διάρκειά της, υπήρξε εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για μία σειρά θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και καθορίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης παρείχε ενδελεχή ενημέρωση για τα επερχόμενα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, τα ζητήματα τροποποιήσεων Σχεδίου Πόλεως, τη Διαχείριση Απορριμμάτων  και άλλα σημαντικά περιβαλλοντικά θέματα. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος κ. Σπ. Διαμαντόπουλος ανέλυσε τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στα ανωτέρω θέματα και ζήτησε τη συνδρομή της Π.Δ.Ε στην επίλυσή τους.

Οι δύο φορείς συναποφάσισαν την περαιτέρω στενή συνεργασία τους προκειμένου να υπάρξουν τα βέλτιστα αποτελέσματα σε επίπεδο ανάπτυξης, αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος προς όφελος των πολιτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Ζώης Σπηλιόπουλος (Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού), Βασιλική Ζυγούρη (Προϊσταμένη του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού), Κωνσταντίνος Παπαθανασίου (επιστημονικός συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος) και Επαμεινώνδας Λύρος (ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου).

Related posts

Αγρίνιο: Κοσμοσυρροή για να προσκυνήσουν την  Τίμια Κάρα του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου/Αναχωρεί σήμερα

aitoloakarnanianews

Το Σάββατο η τελετή εγκαινίων του Ειδικού Σχολείου Ναυπάκτου

aitoloakarnanianews

Τα σημεία των rapid test την Τρίτη στην Αιτωλοακαρνανία

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο