AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ακτιο - Βονιτσα

Συνάντηση γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Βόνιτσας για συγκρότηση του Συλλόγου

[ad_1]



Σε δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των γονέων στα γραφεία του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Βόνιτσας για την συγκρότηση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Η συνάντηση περιελάμβανε επίσης ενημέρωση των γονέων από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Γράψα σχετικά με θέματα που αφορούν στον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου για το Σχολικό έτος 2023 – 2024 αλλά και άλλα ζητήματα που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Συζητήθηκαν επίσης οι δράσεις που το σχολείο έχει προγραμματίσει προς υλοποίηση όπως η διαμόρφωση υπαίθριου χώρου αθλητικής & δημιουργικής απασχόλησης για τους μαθητές και η διοργάνωση της αναβίωσης των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο τέλος της συνάντησης ορίστηκε προσωρινή επταμελής επιτροπή η οποία θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την διενέργεια Γενικής Συνέλευσης & εκλογών για την συγκρότησης του νέου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Η Σχολική κοινότητα του ΓΕΛ Βόνιτσας αποκτά πλέον μαζικότητα η οποία θα υποστηρίξει τους παιδαγωγικούς & κοινωνικούς στόχους της σχολικής μας μονάδας αλλά και την προσπάθεια για ένα  ανοιχτό σχολείο στη κοινωνία του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας το οποίο πέρα από την “τυπική” μάθηση και αγωγή που παρέχει στα παιδιά θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις, στις ανάγκες τους για εκπαίδευση στις ανθρωπιστικές αξίες, στην αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας, της αποδοχής της διαφορετικότητας, στην αλληλεγγύη, στην δημοκρατία, στην διεκδίκηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Διευθυντής κ. Γιάννης Γράψας και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Βόνιτσας ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την παρουσία τους στην συνάντηση και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους.

Σύλληψη για εμπρησμό στο Αγρίνιο

https://sinidisi.gr/synanthsh-gonewn-gel-vonitsas/

Related posts

5,7% περισσότεροι επιβάτες φέτος στο Αεροδρόμιο Ακτίου – Νέο ρεκόρ το 2023

aitoloakarnanianews

Ο Εσπερινός του Αγίου Σπυρίδωνος στην Βόνιτσα

aitoloakarnanianews

Νέα σύνδεση από τη Νυρεμβέργη προς το Άκτιο το 2024

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο