AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Συναγερμός για τη 15χρονη Χριστίνα που εξαφανίστηκε από τα Μέγαρα

[ad_1]

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχειών της ανήλικης Χριστίνας

Συναγερμός έχει σημάνει στα Μέγαρα μετά την είδηση της εξαφάνισης της 15χρονης Χριστίνας από εχθές το μεσημέρι (05/02), σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχειών της ανήλικης Χριστίνας, σήμερα (06/02/2024), κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χριστίνα Κ. έχει ύψος 1,65 μέτρα, έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο κολάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


[ad_2]

Source link

Related posts

Δολοφονία 41χρονης εγκύου Θεσσαλονίκη: Ο φίλος έδειξε στην ΕΛΑΣ την τοποθεσία που έκρυψαν το πτώμα – Newsbomb – Ειδησεις

Κρήτη: Δύο συλλήψεις για την «καταιγίδα» από σφαίρες στην βάπτιση

Ρέθυμνο: Συνελήφθη Έλληνας για κατοχή αρχαίων και όπλα – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο