AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Σωματεία Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλ/νίας:κατάργηση και μεταφορά των Ν.Π. στους Δήμους για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητας τους

[ad_1]

Τα Σωματεία Εργαζομένων ΟΤΑ «σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Αιτωλοακαρνανίας» και «Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου» παραστάθηκαν κατά την συνεδρίαση της 23ης Οκτωβρίου 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στην συζήτηση με θέμα την αίτηση εξαίρεσης από την υποχρεωτική κατάργηση και μεταφορά στο Δήμο των Νομικών Προσώπων του.

Στην συνεδρίαση παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θύμιο Κομματά η πάγια θέση των Σωματείων και της Ομοσπονδίας περί κατάργησης και μεταφοράς των Ν.Π. στους Δήμους έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητας τους και η απρόσκοπτη παροχή των δημόσιων υπηρεσιών τους, με παράλληλη εξασφάλιση όλων των εργαζομένων που εντάσσονται στην δύναμή τους.

Η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε στην επανεξέταση και επαναφορά του θέματος στον νέο Δημοτικό Συμβούλιου, μετά την διαβούλευση του με τους εργαζομένους των Νομικών Προσώπων και την έκφραση της βούλησή τους.

Ως Εργαζόμενοι στους ΟΤΑ έχοντας συναίσθηση του Δημόσιου Λειτουργήματος μας, δεσμευόμαστε ότι θα καταθέσουμε τεκμηριωμένα όπως πάντα τις προτάσεις μας και θα είμαστε αρωγοί στην όποια θετική πρόταση και προοπτική.

Εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων

Οι Πρόεδροι

Μπαρμπετάκης Βασίλειος

Κομματάς Ευθύμιος

[ad_2]

Related posts

Έως τις 29 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Ναύπακτο

aitoloakarnanianews

Διάσκεψη Ευρωπαϊκών Περιφερειών 21 & 22 Μαρτίου στην Πάτρα διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος –Παρούσα η Ευρωπαία Επίτροπος Elisa Ferreira

aitoloakarnanianews

«Δρω»: Οι προτάσεις για την Ο.Χ.Ε. -Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Αιτωλοακαρνανίας

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο