AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σωτηρίου: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πάμε στο Αγρίνιο για την πρόκριση»

[ad_1]

Ο γκολκίπερ Σωτηρίου υπογράμμισε πως ο ΟΦΗ είναι σε θέση να κερδίσει τον Παναιτωλικό στο δεύτερο ματς της σειράς και να συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδος.

Την ήττα (2-1) από τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο γνώρισε ο ΟΦΗ, στον πρώτο προημιτελικό του ζευγαριού για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο γκολκίπερ του Σωτηρίου όμως υπογράμμισε μετά το ματς στην Cosmote TV πως τίποτα δεν έχει κριθεί. «Οταν δέχεσαι γκολ το τελευταίο λεπτό, πονάει αρκετά. Σίγουρα σήμερα (σ.σ. χθες) τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έχουμε τον επαναληπτικό σε λίγες ημέρες, που είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η γνώμη μου είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, απλά έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το αποτέλεσμα και το παιχνίδι στο τέλος», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Εχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα την Κυριακή (σ.σ. με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια) αλλά πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να πάμε να πάρουμε την πρόκριση στο Αγρίνιο».

Για τους νεαρούς που έπαιξαν (σ.σ. Καλαφάτης, Αποστολάκης) σχολίασε ότι «υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν βγει από τις ακαδημίες της ομάδας και γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά στην ομάδα».

Κλείνοντας είπε ότι «δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά κάτι μας έλειπε στο τέλος. Υπάρχει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που χάνεις την συγκέντρωσή σου και το πληρώνεις στο τέλος».

[ad_2]

Source link

Related posts

Αδιανόητη δήλωση Άδωνι: «Αν το τρένο μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την κυβέρνηση» (vid)

Σέλτικς – Χοκς 125-117: Το… βιολί της η Βοστώνη (vid)

Γιατί είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να χάσουν βάρος και τι να κάνουν γι’ αυτό

Αφήστε ένα σχόλιο