AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Σώμα Υπαξιωματικών ξανά! Όλο το σχέδιο του ΥΠΕΘΑ

[ad_1]

Το «Σώμα Υπαξιωματικών» επανέρχεται στην επικαιρότητα και στα σχέδια του ΥΠΕΘΑ! Το militaire.gr αποκαλύπτει όλο το σχέδιο του ΥΕΘΑ. Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα είχε προκύξει ξανά το 2019 και είχε προκαλέσει πραγματική θύελλα αντιδράσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αποτέλεσμα να μπει «στο ψυγείο». Τώρα ο κ.Δένδιας το επαναφέρει και για να μη μας…διαψεύσει, ακολουθούν όλα τα σχετικά έγγραφα.

Το καλοκαίρι του 2019, ο διευθυντής του στρατιωτικού του γραφείου του τότε ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή ανέφερε σε έγγραφο του  ότι “στο πλαίσιο του ρόλου των Υπαξιωματικών με τη δημιουργία Σώματος Υπαξιωματικών, αφού η παρούσα δημιουργία Αξιωματικών δύο ταχυτήτων, ουσιαστικά είναι σε βάρος των Υπαξιωματικών”.

Το θέμα του Σώματος Υπαξιωματικών είχε τεθεί από την εποχή που ο κ.Στεφανής ήταν Α/ΓΕΣ. Ο τότε ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε συμφωνήσει.

Το σχέδιο του ΥΠΕΘΑ σήμερα. Υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση του σχεδίου εντός του 2024. Μένει να δούμε αν ο κ. Δένδιας θα κατορθώσει να κάμψει τις αντιδράσεις- Όλα τα έγγραφα:

 

[ad_2]

Source link

Related posts

Συνέλαβαν 22χρονο με ολόκληρο οπλοστάσιο

aitoloakarnanianews

Δύο ακόμη F-16V παρελήφθησαν από την ΕΑΒ

aitoloakarnanianews

Η Τουρκία συλλέγει συνεχώς πληροφορίες για αντιπάλους του καθεστώτος από τις πρεσβείες της

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο