AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Σ.Διαμαντόπουλος για Πρωτοδικείο Μεσολογγίου:” Οι συνθήκες είναι εις βάρος μας όταν κανένας βουλευτής δεν μας “προστατεύει”!

[ad_1]

Συνεδρίασε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου και στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα ο δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για το θέμα του πρωτοδικείου Μεσολογγίου λέγοντας ότι ορισμένοι σκοπίμως ώθησαν το ζήτημα αυτό σε διαμάχη μεταξύ πόλεων, Αγρινίου και Μεσολογγίου . Ενημέρωσε το σώμα για μία ακόμη φορά για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την δημοτική αρχή, οι οποίες είναι πολλές, κάποιες μάλιστα δεν δημοσιοποιήθηκαν καν, όπως είπε και το φτάσαμε μέχρι εκεί που δεν πάει, σημείωσε. Δεν έκρυψε όμως την δυσφορία του για την στάση των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας στο θέμα αναφέροντας ” Οι συνθήκες είναι εις βάρος μας όταν κανένας βουλευτής δεν βγαίνει να πει την άποψή του και τι θα συμβεί εάν μείνει ένα Πρωτοδικείο, γιατί το ζήτημα εκεί πάει, δεν παίρνει κανείς θέση …..όταν έρθει η ώρα της κρίσης και χρειαστεί να πάρουν ανοιχτά θέση οι βουλευτές, εγώ κρατώ επιφυλάξεις μακάρι να διαψευστώ είπε χαρακτηριστικά, ποιος θα πει να μείνει το πρωτοδικείο Μεσολογγίου.

Και κατέληξε λέγοντας ” θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κάθε φορά που έρχονται οι εκλογές και θα πρέπει να στηρίζονται άνθρωποι οι οποίοι είναι από την περιοχή μας γιατί η εντοπιότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη διεκδίκηση κάποιων ζητημάτων”.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 45.10′

[ad_2]

Related posts

Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα για μη τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας το 2023

aitoloakarnanianews

ΕΦΚΑ: Πληρώνει την Παρασκευή 2,1 εκατ. ευρώ από επιστροφές εισφορών

aitoloakarnanianews

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο