AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Τέμπη: «Δεν το πιστεύω ότι δε θα σε ξαναδώ…» – Συγγενείς των 57 νεκρών αφήνουν λουλούδια στο σημείο της σύγκρουσης

[ad_1]

Συγκλονίζουν τα όσα εκτυλίσσονται αυτή την ώρα στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, όπου 57 άτομα οδηγήθηκαν στον θάνατο, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το μοιραίο βράδυ.

Συγγενείς των θυμάτων αφήνουν λουλούδια στα δεντράκια που έχουν φυτευτεί στο σημείο της τραγωδίας για να θυμίζουν σε όλους το έγκλημα που σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο, στις 23:22 το βράδυ.

Συγκλονιστική η στιγμή που μια μητέρα προσέγγισε το ένα από τα αυτοσχέδια μνήματα και σπαρακτικά φώναξε για το παιδί της «αγάπη μου, δεν το πιστεύω ότι δε θα σε ξαναδώ… Πού είσαι;».

«Δικαιοσύνη θα έρθει μόλις μπουν στην φυλακή αναφέρει» λέει ο πατέρας του Πάνου Ρούτσι που έχασε τη ζωή του στη μαζική σφαγή, τονίζοντας ότι όλοι οι συγγενείς βιώνουν ένα πόνο που δεν θα περάσει ποτέ.

Το παρών δίνουν και διασώστες, οι οποίοι έσπευσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους το βράδυ του εγκλήματος.

Ένας από αυτούς ήταν ο Βασίλης Ηλιόπουλος εθελοντής διασώστης στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

«Σαν ομάδα εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε εδώ και ζήσαμε τον κακό χαμό. Ήταν απόκοσμη η εικόνα που αντικρίσαμε, ήταν μια κατάσταση που δεν είχαμε ξαναζήσει. Καμένες σάρκες, λιωμένα σώματα.

Όταν φτάσαμε είχαν μαζέψει όλους τους τραυματίες και τους μετέφεραν στην Λάρισα. Κι αυτό που είχαμε να κάνουμε εμείς ήταν να βγάλουμε κομμάτια ή σορούς από το καμμένο βαγόνι. Η χειρότερη κατάσταση ήταν τα ξημερώματα, όταν ήρθαν γονείς κρατώντας μια φωτογραφία στα χέρια, ζητώντας να μάθουν κάποια πληροφορία», περιέγραψε ο κ. Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι η παρουσία της ομάδας είναι για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα.


[ad_2]

Source link

Related posts

Πατήσια: Επεισόδια νεαρών με την αστυνομία – Έγιναν 17 προσαγωγές

Κοινωνικός εκφυλισμός: «Τα κυκλώματα εξώθησης ανήλικων κοριτσιών στην πορνεία είναι πολλά» – Newsbomb – Ειδησεις

Η ΕΛ.ΑΣ. έστησε μεγάλη επιχείρηση σε Αρκαδία και Αθήνα – Συνέλαβαν 53χρονο που απειλούσε την πρώην σύντροφό του

Αφήστε ένα σχόλιο