AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

Τέμπη η συγκάλυψη: Ένας Ταξίαρχος είχε προαναγγείλει όσα τώρα αποκαλύπτονται στα βαγόνια των τρένων

[ad_1]

Λίγα 24ωρα μετά από την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ,τίποτα απολύτως δεν είχε απομείνει που να δείχνει ότι στο σημείο είχαν χαθεί 57 ψυχές!

Τα βαγόνια είχαν μεταφερθεί άρον ,άρον και όλη η περιοχή είχε καλυφθεί με άσφαλτο και χαλίκι! Ήταν σκάνδαλο, που όπως πολλά άλλα μπήκε «κάτω από το χαλί»! Μόνο που οι οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους και όσοι ακόμη δίνουν μάχη για να επανέλθουν από τα τραύματα τους, ευτυχώς επιμένουν να το σηκώνουν διαρκώς.

Οι αποκαλύψεις εκπροσώπου ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε να ερευνήσει τα βαγόνια σοκάρουν . Εννέα μήνες μετά από το δυστύχημα-έγκλημα, εντόπισε οστά, βιολογικό υλικό και προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων!

Λίγες ημέρες μετά από το δυστύχημα-έγκλημα ο απόστρατος Ταξίαρχος Παναγιώτης Γερογλής ,είχε βρεθεί στο σημείο της τραγωδίας ,κατέγραψε τα πάντα και έγραψε ένα άρθρο για το  militaire,gr . Όσοι το είχαν διαβάσει ίσως να μην εκπλήσσονται από τις αποκαλύψεις που γίνονται τώρα. Είναι σαφές ότι κάποιοι έσπευσαν να εξαφανίσουν πολύτιμα για την έρευνα της τραγωδίας στοιχεία.

«Ποιος ασχολείται με τα Τέμπη» θα πουν πάλι; Η απάντηση έχει δοθεί. Πάρα πολύς κόσμος που γνωρίζει ότι στα τσακισμένα βαγόνια θα μπορούσαν να βρίσκονται τα παιδιά του.

Το άρθρο του Παναγιώτη Γερογλή ΕΔΩ

[ad_2]

Source link

Related posts

Εξαγωγές λογισμικού υποκλοπών: Στα «χαμηλά» ψάχνει τους «υπευθύνους» το ΥΠΕΞ- Εκτός ευθυνών τα πολιτικά πρόσωπα

Φανούλα Αργυρού: Πώς ο αγώνας για την Ένωση κατάντησε τελικά, τραγελαφική δοτή «ανεξαρτησία»

Η ιστορία της Μονής της Χώρας, στην Κωνσταντινούπολη

Αφήστε ένα σχόλιο