AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τένις: Στην τετράδα του τουρνουά στο Μαρόκο ο Μπερετίνι

[ad_1]

Νίκη με straight sets πήρε ο Ματέο Μπερετίνι κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο με 6-3, 7-6(5) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μαρόκο.

Την επιστροφή του σε τετράδα ATP τουρνουά πέτυχε ο Ματέο Μπερετίνι, μετά τον Οκτώβριο του 2022, επικρατώντας του συμπατριώτη του Λορέντζο Σονέγκο με 6-3, 7-6(5).

Ο Ιταλός είχε πολύ καλό σέρβις στην αναμέτρηση (81%), κερδίζοντας του 46 από τους 55 πόντους που παίχτηκαν στα πρώτα του σερβίς. Ο ίδιος, μάλιστα, εκμεταλλεύτηκε την πρώτη ευκαιρία του για break, η οποία του παρουσιάστηκε στο πρώτο service game του Σονέγκο για το 3-0. Στη συνέχεια διατήρησε το σερβίς του και με το 6-4 πήρε το προβάδισμα στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, ο Σονέγκο κατάφερε να… σβήσει τα break points του Μπερετίνι στο 3ο και 5ο game, με τους δύο παίκτες να πηγαίνουν game – game στο σετ. Το σετ κρίθηκε στο tie-break, όπου ο Μπερετίνι προηγήθηκε πολύ νωρίς με δύο mini breaks. Ο Σονέγκο βρήκε τον τροπο να ισοφαρίσει, όμως, με τις μπάλες στα χέρια ο Ιταλός δέχθηκε καθοριστικό mini break για να κλείσει το σετ και συνάμα να πανηγυρίσει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Στα ημιτελικά ο Μπερετίνι θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή του ματς Ναβόνε – Βούκιτς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Πέθανε φίλαθλος στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα Κινγκς-Πέλικανς

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3: Οι Καταλανοί «άλωσαν» το Παρίσι! (vid)

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/02) στο Gazzetta

Αφήστε ένα σχόλιο