AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Τα Διεθνώς καταξιωμένα “Dyslexia Centers – Pavlidis Method” τώρα και στο Αγρίνιο

[ad_1]

Τα Διεθνώς καταξιωμένα “Dyslexia Centers – Pavlidis Method” τώρα και στο Αγρίνιο


Τα διεθνώς καταξιωμένα διεπιστημονικά κέντρα “Dyslexia Centers – Pavlidis Method” άνοιξαν νέο Κέντρο στο Αγρίνιο, επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής 16, και περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν.

Τα “Dyslexia Centers – Pavlidis Method” προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες με την υψηλή τεχνολογία τους, από την Πρόγνωση από την Προσχολική ηλικία, τη διάγνωση με το μοναδικό διεθνώς ΤΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ, αλλά και στη συνέχεια την Αντιμετώπιση – Θεραπεία με την ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΥΛΙΔΗ, η οποία αποδείχθηκε ότι είναι 6 ως 8 φορές αποτελεσματικότερη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών γνωστών Αγγλικών πανεπιστημίων.

Τα κέντρα διαθέτουν πλήρη και έμπειρη διεπιστημονική ομάδα θεραπευτών, αποτελούμενη από Ειδικούς Παιδαγωγούς, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές και Ψυχολόγους, με Επιστημονική Διευθύντρια την έμπειρη ψυχολόγο κ. Βηθλεέμ Ταστσόγλου και εκπαιδευμένη προσωπικά από τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Παυλίδη στο Τεστ και στην Μέθοδο Παυλίδη.

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους παρέχονται με ευαισθησία και ανθρωπιά, σε παιδιά από την Προσχολική ηλικία μέχρι και σε Ενήλικες.

Στα 40 κέντρα “Dyslexia Centers – Pavlidis Method” χρησιμοποιούν κατ’ απόλυτη διεθνή αποκλειστικότητα τη ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΥΛΙΔΗ και το ΤΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ, το μοναδικό βιολογικό παγκοσμίως, το οποίο με ασύγκριτη ακρίβεια και αντικειμενικότητα προγιγνώσκει-διαγιγνώσκει τη Δυσλεξία και τη ΔΕΠΥ από τη Προσχολική ηλικία. Έμπρακτη απόδειξη της διεθνούς καταξίωσης, αποτελεί το γεγονός ότι στα 40 Κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προσέρχονται οικογένειες και από τις 5 ηπείρους και από 44 χώρες, μάλιστα από τις πλέον προηγμένες, διεθνώς (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dyslexiacenters.gr).

Η αντιμετώπιση-θεραπεία για όλες τις υπηρεσίες (Δυσλεξία, ΔΕΠΥ, Εργοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Αυτισμός-Άσπεργκερ, Νοητική Υστέρηση), καλύπτεται πλήρως από τα ασφαλιστικά ταμεία των γονέων.

Επισκεφτείτε ή τηλεφωνήστε στο “Dyslexia Centers – Pavlidis Method”, Αγρινίου.

Επιπλέον, γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 στις 18:30 το απόγευμα, ο καταξιωμένος παγκοσμίως Καθηγητής κ. Γεώργιος Παυλίδης θα τιμήσει με την παρουσία του την πόλη του Αγρινίου ως ομιλητής σε διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Το θέμα της ομιλίας θα είναι “Δυσλεξία και ΔΕΠΥ-Πρόγνωση, Διάγνωση, Αντιμετώπιση-ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗ”.

Θα δεχτεί ερωτήσεις του κοινού και θα απαντήσει και προσωπικά σε γονείς.

Ζωοδόχου Πηγής 16, Αγρίνιο, τηλ: 2641044806

dyslexiacenters.agrinio@gmail.com

 

[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο: Όταν το Λαογραφικό Μουσείο στεγαζόταν στην οδό Σταΐκου

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή η γεωπόνος Σοφία Ντζάνη

aitoloakarnanianews

Γ. Παπαναστασίου: Η ομιλία του στην Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο