AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

«Τα μυστικά της Μέσης Ανατολής»! Ο Δρ Κωνσταντίνος Τασσάς αποκαλυπτικός για τα όσα γίνονται στη Γάζα

[ad_1]

Ο Κωνσταντίνος Τασσάς είναι Δρ Πολιτικός Μηχανικός-Οικονομολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «Ο Τελευταίος Ήρωας» που αφηγείται την θρυλική ιστορία του ΑΔΡΙΑ, μέσω της ζωής ενός  μέλος του πληρώματος: του πατέρα του  Γιώργου Τασσά.

Ο Δρ Κωνσταντίνος Τασσάς είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τη Μέση Ανατολή. Έχει ζήσει στην περιοχή την «έχει περπατήσει» όπως λέει. Γι΄ αυτό και η ανάλυση του για όσα γίνονται στην Γάζα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο κ.Τασσάς μετά από την απαραίτητη ιστορική αναδρομή φθάνει στα όσα συμβαίνουν σήμερα. Τι οδήγησε σε όλη αυτή τη φρίκη και ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος των λεγόμενων «μεγάλων δυνάμεων»; Ποιος είναι ο ρόλος του Κατάρ; Πως είναι δυνατόν η άρτια ισραηλινή πολεμική μηχανή και ο μυστικές υπηρεσίες να μην είχαν καταλάβει τίποτα για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου; Γιατί ο Νετανιάχου θέλει να διώξει όλους τους Παλαιστινίους από την περιοχή; Πόσο βάσιμα είναι τα σενάρια που λένε ότι ο πραγματικός στόχος των ισραηλινών δεν είναι στη γη αλλά στη θάλασσα;

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ποιο είναι το «Βερολίνο» του Πούτιν όπου θα τερματίσει τον πόλεμο; Δημήτρης Λιάτσος

Μακελειό τη Μόσχα: Η Τουρκία συνέλαβε 147 άτομα για διασυνδέσεις με ISIS

Τουρκία: Το νέο πολιτικό τοπίο μετά την οδυνηρή ήττα Ερντογάν και η αντίδραση των αγορών

Αφήστε ένα σχόλιο