AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Τα πρώτα λόγια του 39χρονου φονιά – Τι είπε στις Αρχές

[ad_1]

Καλά διαβασμένος φαίνεται πως ήταν ο δολοφόνος της Κυριακής
Για προσεχεδιασμένη δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο κάνουν λόγο άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τον ALPHA.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 39χρονος όταν συνελήφθη δεν είπε τίποτα στις Αρχές ενώ τα τραύματά του στον λαιμό του ήταν επιφανειακά. Μάλιστα όταν πήγε στο νοσοκομείο ανέφερε στους αστυνομικούς πως «έχω ψυχιατρικό παρελθόν». Το Αστυνομικό Τμήμα είχε μέσα δυο αξιωματικούς μόνο όταν δολοφονήθηκε η 28χρονη
Μόλις δυο αξιωματικοί υπήρχαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA τη στιγμή που η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο ΑΤ για να καταγγείλει τον 39χρονο, μέσα βρίσκονταν μόλις δυο αξιωματικοί. Την ίδια ώρα ένας σκοπός υπήρχε στο σημείο και μάλιστα μόλις 20 μέτρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η Κυριακή.
Μάλιστα, ο σκοπός επενέβη αφότου ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε και είχε πέσει στο έδαφος, κλωτσώντας μακριά το μαχαίρι…

Μέχρι αρχές τις εβδομάδας βρισκόταν στο χωριό του
Το Live News βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του 39χρονου, στο χωριό Άνω Πέτρα Άρτας, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν πως ο γυναικοκτόνος μέχρι την Δευτέρα βρισκόταν στο χωριό του.
Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε σοκ μετά την είδηση της στυγνής γυναικοκτονίας, με οικογενειακό φίλο του δράστη να δηλώνει πως είχε δει αγαπημένο το ζευγάρι τα Χριστούγεννα στο χωριό.
«Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε γιατί ήταν ένα άξιο και καλό παιδί. Αγαπούσε το περιβάλλον, το χωριό του», είπε ο Χρήστος Λάμπρος, οικογενειακός φίλος του δράστη

Related posts

Ολοκλήρωση Ημερίδων Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου με θέμα την « Επιβάρυνση του Τομέα της Υγείας από την Κλιματική Αλλαγή»

aitoloakarnanianews

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3 – AgrinioSite

aitoloakarnanianews

Μίλτος Ζαμπάρας: Άμεση ανάγκη χρηματοδότησης των αρδευτικών έργων στις περιοχές Αμβρακίας- Αμφιλοχίας

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο