AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

«Τα Τέμπη δεν ήταν μια κακιά στιγμή αλλά ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα»! Πανελλήνια Ομοσπονδία Απόστρατων Στρατιωτικών

[ad_1]

Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Απόστρατων Στρατιωτικών αναφέρεται στο έγκλημα των Τεμπών και τονίζει ότι το καλύτερο μνημόσυνο για τους ανθρώπους που χάθηκαν «θα είναι οι οι χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, νεολαία, που αυτή την ημέρα θα απεργήσουν. Για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς ακρίβεια, για αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, για δωρεάν δημόσια υγεία – πρόνοια – παιδεία, για ένα κράτος που θα είναι δίπλα στον πολίτη και όχι εχθρός του, για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών».

Η ανακοίνωση:

28 Φλεβάρη 2023 – Τέμπη: Δεν ήταν μια «κακιά στιγμή», αλλά ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα. Πριν καλά καλά κλείσει χρόνος και αντί τα θύματα βρουν δικαίωση και αποκαλυφθεί στον ελληνικό λαό ο πραγματικός ένοχος, το προεδρείο της εξεταστικής επιτροπής της βουλής έκλεισε (την 21.2.2024) άρον άρον την υπόθεση, αφήνοντας πολλά αναπάντητα και κρίσιμα ερωτηματικά.

28 Φλεβάρη 2024: Το καλύτερο ετήσιο μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα θύματα, θα είναι οι χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, νεολαία, που αυτή την ημέρα θα απεργήσουν. Για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς ακρίβεια, για αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, για δωρεάν δημόσια υγεία – πρόνοια – παιδεία, για ένα κράτος που θα είναι δίπλα στον πολίτη και όχι εχθρός του, για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών.

Στις 28 Φλεβάρη 2024 δηλώνουμε παρόντες και αλληλέγγυοι στους εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές, αγρότες, υγειονομικούς, εργαζόμενους και συνταξιούχους, που αγωνίζονται για να μην σβήσει το γέλιο από τα χείλη μας.

Δηλώνουμε παρόντες, ως απόστρατοι στρατιωτικοί, με το μυαλό και την καρδιά στους εν ενεργεία συναδέλφους μας, που οι οικογένειές τους υφίστανται όλα τα παραπάνω και που η κυβέρνηση τούς στέλνει χιλιάδες μίλια μακρυά από τα σύνορα της χώρας, σε επικίνδυνη πολεμική αποστολή. Διαλαλούμε: ΟΧΙ ΦΡΕΓΑΤΑ, στην Ερυθρά θάλασσα και τον Ινδικό!

Στις 28 Φλεβάρη 2024 οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων ενώνουμε τις φωνές μας με όλο τον ελληνικό λαό σε κάθε γωνιά της χώρας, για να ακουστεί δυνατά: «ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΦΩΝΗ». Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ρώμη: Πιθανή συνεργασία Τουρκίας – Ιταλίας στο μεταναστευτικό;

Γαβριήλ Χαρίτος στον Alpha Κύπρου: Νέα ένταση στις σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας! Ισραηλινός ΥΠΕΞ προς Ερντογάν: “Θα πρέπει να ντρέπεσαι”

Δημήτρης Σταθακόπουλος: Δεν υπάρχει 50-50 για τους Τούρκους

Αφήστε ένα σχόλιο