AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τεν Χαγκ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά είμαι μαχητής»

[ad_1]

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αποδέχτηκε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από το League Cup αλλά επέμεινε: «Είμαι μαχητής».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε με 3-0 στο Ολντ Τράφορντ για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες και αποκλείστηκε από το League Cup από τη Νιούκαστλ. Η ομάδα του Τεν Χαγκ έχασε για όγδοη φορά σε 15 αγώνες αυτή τη σεζόν και είναι σαφέστατα κάτω από τα πρότυπα που περιμένουν όλοι.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε άσχημη θέση. Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό. Το βλέπω ως πρόκληση. Είμαι μαχητής και είμαι σε αυτόν τον αγώνα και πρέπει να βεβαιωθώ ότι μοιράζομαι την ευθύνη με τους παίκτες μου και ότι θα παραμείνουμε μαζί και θα παλέψουμε μαζί και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι η ομάδα μου και δεν παίζουν. Είμαι υπεύθυνος. Ως ομάδα δεν είμαστε αρκετά καλοί και όποιοι και αν είναι οι λόγοι, δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και πρέπει να ανεβάσουμε τα στάνταρ μας γιατί διαφορετικά δεν θα έχετε ποτέ τα σωστά επίπεδα απόδοσης και ποτέ τα αποτελέσματα», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός.

[ad_2]

Source link

Related posts

Έχασε με 2-0 από την Ελβετία η Εθνική Παίδων

Ξεκίνησαν οι μάχες στη Γάζα: H Χαμάς απέκρουσε την χερσαία επίθεση των Ισραηλινών

Ατρόμητος: Εκτός οι Ασεβέδο, Αγκιμπού Καμαρά, Έρλινγκμαρκ και Γιουμπιτάνα

Αφήστε ένα σχόλιο