AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τζάκσον Πορόσο: Τι έδωσε στο πρώτο του 90λεπτο στον Ολυμπιακό

[ad_1]

Με τη βοήθεια του WyScout, το Gazzetta αναλύει το ντεμπούτο του Τζάκσον Πορόσο στη βασική 11άδα και στέκεται στα όσα έκανε ο στόπερ από το Εκουαδόρ.

Το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου, ελλείψει των Φρέιρε και Ντόι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ όφειλε να ενεργοποιήσει για τη βασική του 11άδα τον Τζάκσον Πορόσο – έναν παίκτη που τον έχουμε δει να παίζει στις προηγούμενες πέντε εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα ερχόμενο από τον πάγκο.

Χθες το βράυ, όσοι βρέθηκαν στο Φαληρικό γήπεδο, είδαν τους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκε ο εν λόγω παίκτης. Το ύψος του, η αλτικότητά του, οι τοποθετήσεις του κι η αντίληψή του ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο βοηθώντας την άμυνά του να διατηρήσει τη Γουέστ Χαμ μακριά από την εστία του Πασχαλάκη για 87′.

Στα 102′ που αγωνίστηκε, λοιπόν, ο Πορόσο είχε σύμφωνα με τα στοιχεία του WyScout:

46/60 επιτυχημένες ενέργειες (77%), 1/2 σουτ στην αντίπαλη εστία, 0.36XG, 31/34 πάσες (91%).

Πάσες

Στις πάσες, μάλιστα, βλέπουμε ότι μόλις τέσσερις προς τα πίσω, ενώ είχε και 2 key passes, δηλαδή προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα του στην επίθεση.

Κέρδισε τις 11/15 μονομαχίες τις οποίες έδωσε τις κέρδισε (73%), ενώ στο ψηλό παιχνίδι ήταν σχεδόν άχαστος. Δηλαδή, πήρε τις 8 από τις 10 φάσεις (80%). Μάλιστα, στο 60′ κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 είχε σωστή τοποθέτηση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, παίρνοντας μια δύσκολη γυριστή κεφαλιά με την οποία πάντως δεν απείλησε ουσιαστικά. Στο 80′ απείλησε με την κεφαλιά του από το κόρνερ του Φορτούνη να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι. Τέσσερις φορές έκοψε τις προϋποθέσεις να απειλήσει η Γουέστ Χαμ.

Μονομαχίες
Μονομαχίες
Εναέριες μονομαχίες
Εναέριες μονομαχίες
Οι τέσσερις φορές που έκοψε τη μπάλα προς την εστία του
Οι τέσσερις φορές που έκοψε τη μπάλα προς την εστία του
To heatmap του κόντρα στη Γουέστ Χαμ
To heatmap του κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Οι τοποθετήσεις του κόντρα στον Μάικλ Αντόνιο, αλλά και στον Ογκμπόνα:

Μάικλ Αντόνιο

Μάικλ Αντόνιο

Αντόνιο

[ad_2]

Source link

Related posts

LIVE το NBA στο Gazzetta

F1 – Λας Βέγκας: Το πρόγραμμα του Grand Prix αυτό το τριήμερο

Κουρμπέλης: «Ο τελικός μας στόχος είναι το Euro»

Αφήστε ένα σχόλιο