AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τζόκοβιτς: Από το Τορίνο στη Μάλαγα για το Davis Cup

[ad_1]

Η κατάκτηση του Davis Cup είναι η επόμενη πρόκληση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, «ελπίζω να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο» δήλωσε από το Τορίνο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Νόβακ Τζόκοβιτς δεν ολοκληρώθηκαν με την κατάκτηση του τίτλου στα ATP Finals στο Τορίνο.

Υπάρχει και η πρόκληση του Davis Cup, με τη Σερβία να μετέχει στο Final 8, που αρχίζει την Τρίτη (21/11) στη Μάλαγα.

«Πρέπει πάντα να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι η μόνη σωστή στάση είναι να κοιτάξω ποια είναι η επόμενη πρόκληση. Φυσικά και απολαμβάνω την επιτυχία, αλλά αν θέλω να παραμείνω στο κορυφαίο επίπεδο, που θέλω ακόμα, αυτή η “φωτιά” εξακολουθεί να καίει μέσα μου, τότε πρέπει να γυρίσω μια νέα σελίδα.

Ανυπομονώ να πάω στην εθνική ομάδα στο Davis Cup στη Μάλαγα. Φυσικά, οι φιλοδοξίες είναι να πάμε μέχρι το τέλος, ελπίζουμε να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο, θα έχουμε και την υποστήριξη ανθρώπων που έρχονται από τη Σερβία ώστε» είπε ο Σέρβος σταρ στους συμπατριώτες του από το Τορίνο.

Το Final 8 της διοργάνωσης ξεκινά την Τρίτη (21/11) με τον πρώτο χρονικά προημιτελικό ανάμεσα στον Καναδά με τη Φινλανδία. Η νικήτρια εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του ζευγαριού ανάμεσα στην Τσεχία και την Αυστραλία (Τετάρτη, 22/11). Στο κάτω μέρος του ταμπλό, την Πέμπτη (23/11) η Σερβία θα παίξει με τη Μεγάλη Βρετανία και η Ιταλία, με τον Σίνερ στη σύνθεσή της με την Ολλανδία.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναιτωλικός: Σε φουλ ρυθμούς ο Ντίαζ

Σωτήρης Τσιλούλης: Ο άνθρωπος για τις δύσκολες καταστάσεις (vids)

Κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια ο Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Ποιος θα πάρει την ευθύνη για τα δράματα που θα προκύψουν;»

Αφήστε ένα σχόλιο