AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Τηλεφώνημα για βόμβα σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ

[ad_1]

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία στην Λάρισα μετά από τηλεφώνημα που έγινε σήμερα το πρωί στον σταθμό της Άμφισσας και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας που εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο από Αθήνα για Λάρισα.

Μετά το τηλεφώνημα το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Σχηματαρίου και επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να πραγματοποιήσει τους προβλεπόμενους ελέγχους στο λεωφορείο.

Οι επιβάτες περιμένουν να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ενώ μετά το περιστατικό κινητοποιήθηκε και η Αστυνομία στην Λάρισα, η οποία κάνει ελέγχους και στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στην Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιβάτες αναμένουν να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των αρμοδίων αρχών προκειμένου να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους με το υπό έλεγχο λεωφορείο αφού για να μεταφερθούν με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα πρέπει να ξεκινήσει δρομολόγιο από την Λάρισα για να τους παραλάβει.

ertnews.gr

[ad_2]

Related posts

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης είχε δανείσει €17.000 στον 51χρονο και θα του τα ζητούσε πίσω στο κυνήγι – «Είχα επιστρέψει τα χρήματα» είπε στους αστυνομικούς

aitoloakarnanianews

Αιτωλ/νία| Πρόστιμο 500 ευρώ από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής

aitoloakarnanianews

Παράταξη Πιστιόλας:καμία μεταβολή δεν νοείται σε ότι αφορά το Πρωτοδικείο Αγρινίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο