AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε ο Δήμος Μεσολογγίου (εικόνες)

[ad_1]

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε ο Δήμος Μεσολογγίου (εικόνες)


Σε ιδιαίτερα θερμό και χαρούμενο κλίμα, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Σωματείο Εργαζόμενων του Δήμου έκοψαν σήμερα, Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024, την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για το νέο έτος, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, εκπρόσωποι των σωματείων τους, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομάτης, Αντιδήμαρχοι και αιρετοί του Δήμου, συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο, όπου δέχθηκαν τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, ενώ ακολούθησε γεύμα.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος κος. Διαμαντόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στις διάφορες υπηρεσίες του Δήμου για την παρουσία τους στη μικρή αυτή γιορτή, αντάλλαξε μαζί τους ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και ευχήθηκε να υπάρξει στενή και αποδοτική συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους ώστε να ο Δήμος στο σύνολό του να μπορέσει να ξεπεράσει αδυναμίες του παρελθόντος και να προοδεύσει προς το μέλλον που του αξίζει.


[ad_2]

Related posts

Μεσολόγγι: Πλήθος κόσμου στην “πρώτη” ορκωμοσία στο 2/39 Σ.Ε. μετά από 5 χρόνια (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Ανακτήθηκαν τα μηνύματα που είχε διαγράψει ο κρεοπώλης – Αφορούσαν λαθρανασκαφές

aitoloakarnanianews

Ο ερευνητής Γ. Τσούκαλης για την εξαφάνιση του 31χρονου: «Σύντομα θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις» (video)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο