AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Τι έδειξε η νεκροψία της 28χρονης από το Αγρίνιο που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα

[ad_1]

Η αγριότητα της φονικής επίθεσης που δέχτηκε η 28χρονη από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων αποκαλύπτεται από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο 39χρονος δολοφόνος κατάφερε στην νεαρή κοπέλα δύο χτυπήματα στο στήθος και τρία χτυπήματα πίσω από τον λαιμό και κάτω. Όλα τα τραύματα ήταν εξαιρετικά βαθιά, σημείωσε.

Εν τω μεταξύ, η νέα γυναικοκτονία και μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα, στο οποίο είχε προσφύγει η 28χρονη για να αναζητήσει βοήθεια, κατέδειξε και την εγκληματική στάση της αστυνομίας, αλλά και την υποστελέχωση.

Την στιγμή που η 28χρονη προσέφυγε για βοήθεια στην αστυνομία, περίπου στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας, στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων, βρίσκονταν μόνο ένας σκοπός, μια 22χρονη αστυνομικός, που χειρίστηκε την καταγγελία, και μία επόπτης αξιωματικός.

Επί της ουσίας, λοιπόν, το Α.Τ. λειτουργούσε εκείνη την ώρα με δύο αστυνομικούς. Παρά τη σοβαρότητα της καταγγελίας και τις εκκλήσεις της, η 28χρονη κατέληξε να αποχωρεί μόνη της, χωρίς συνοδεία αστυνομικών την οποία είχε ζητήσει, και τελικά δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα ενώ η τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης άκουγε ζωντανά τη σφαγή της

[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο: Δεν χάρηκαν τα κλοπιμαία- η Αστυνομία συνέλαβε τους διαρρήκτες

aitoloakarnanianews

Έρχεται αύξηση τουλάχιστον 3,9% στον κατώτατο μισθό τον Απρίλιο

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο|κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία Μαρίας Δημάδη(φωτο)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο