AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Τι λένε τα μαλλιά σου για σένα;

[ad_1]

Ακριβώς όπως τα ρούχα και το μακιγιάζ μας, τα μαλλιά μας μπορούν επίσης να πουν πολλά για την διάθεση ή την προσωπικότητά μας. Και αν δεν πιστεύεις εμάς, μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί θα σε πείσει.

Μακριά και ελεύθερα

Μαλλιά που χύνονται στους ώμους χωρίς κανέναν περιορισμό υποδηλώνουν χαρισματικό και ανέμελο πνεύμα. Δεν σε ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άνθρωποι για σένα. Ωστόσο, μερικές φορές είσαι ντροπαλός/η και αποζητάς μια αίσθηση ασφάλειας.

Κοντοκουρεμένα (το λεγόμενο pixie κούρεμα)

Δεν προσπαθείς ποτέ να κρυφτείς ή να υπεκφύγεις, αντιμετωπίζεις πάντα τα προβλήματά σου κατά μέτωπο. Δεν θέλεις να αφιερώνεις πολλή ώρα στην φροντίδα της εμφάνισής σου, είσαι άτομο πολυάσχολο που βρίσκεται συνέχεια σε κίνηση.

Κομψή αλογοουρά

Είσαι τολμηρή/ος και κυριαρχική/ος. Δεν φοβάσαι να δείξεις στον κόσμο ποιος είναι το αφεντικό. Μια αυστηρή αλογοουρά σημαίνει επίσης ότι είσαι φιλόδοξη/ος, αλλά μπορεί και να φανείς αυταρχική/ος.

Πιο χαλαρή αλογοουρά

Είσαι εύκολος άνθρωπος, φιλικός και ανοιχτόκαρδος. Αυτό το χτένισμα σημαίνει επίσης ότι πιθανότατα είσαι δραστήρια/ος, ή διαρκώς απασχολημένη/ος, και δεν έχεις πολλές ώρες να αφιερώσεις στα μαλλιά σου.

Κοτσίδες/Πλεξούδες

Είσαι φύση καλλιτεχνική, απολαμβάνεις την δημιουργικότητά σου στο έπακρο. Αυτά τα χτενίσματα σημαίνουν επίσης ότι είσαι προσγειωμένος και διασκεδαστικός άνθρωπος, ένα αληθινό «παιδί της διπλανής πόρτας».

Επιμελώς ατημέλητο στυλ

Οι σκόπιμα ακατάστατες αλογοουρές, οι κοτσίδες και οι κότσοι είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα στυλ δείχνουν άνθρωπο ανέμελο και χαλαρό, δεν σε ενδιαφέρει να φαίνεσαι πάντα λαμπερός/η. Παρόμοια με τις κοτσίδες και τις πλεξούδες, δίνουν την εντύπωση «του κοριτσιού της διπλανής πόρτας».

Καρέ

Τα λεγόμενα αγγλιστί bob και long bob είναι στυλ που δίνουν μια εντύπωση αριστοκρατίας και αβίαστης κομψότητας. Σημαίνουν ότι είσαι φιλόδοξο και εργατικό άτομο, αλλά επίσης προσέχεις την εμφάνισή σου καθώς θέλεις να φαίνεσαι επαγγελματίας.

Χτενίσματα εξτραβαγκάντζες

Το να φτιάχνεις τα μαλλιά σου σε ένα υπερβολικό ή εντυπωσιακό στυλ σημαίνει ότι είσαι καλλιτεχνικό άτομο με αυτοπεποίθηση. Λαχταράς τα φώτα της δημοσιότητας, σου αρέσει να έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά δεν σε ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα.

Ισιωμένα μαλλιά

Αν ισιώνεις πολύ τα μαλλιά σου, σημαίνει ότι είσαι φιλόδοξος και τελειομανής. Θέλεις ό,τι κάνεις να είναι το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις, και αγαπάς να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Σγουρά μαλλιά

Είτε κάνεις μπούκλες με το ψαλίδι είτε έχεις σγουρά μαλλιά και τα αφήνεις φυσικά, οι μπούκλες σημαίνουν ότι είσαι διασκεδαστικό και ανέμελο άτομο. Δεν σε ενοχλεί που τα μαλλιά σου δεν δείχνουν συμμετρικά και 100% τέλεια όλη την ώρα — είσαι χαλαρό πνεύμα.

Κότσος

Είτε χαλαρός στο πάνω μέρος του κεφαλιού, είτε αυστηρότερος πίσω, ο κότσος σημαίνει ότι είσαι τύπος αριστοκρατικός, που θέλει επίσης πρακτικότητα στη ζωή του. Δεν φοβάσαι να κρυφτείς και είσαι ειλικρινής αλλά ζεστός άνθρωπος.


[ad_2]

Source link

Related posts

«Η επανάσταση συνίσταται στο να κάνει ο καθένας καλά τη δουλειά του»

9 μαγικές χρήσεις της αλόης

Τοποθετήστε αυτά τα φυτά στο σπίτι και θα κοιμηθείτε σαν πουλάκι

Αφήστε ένα σχόλιο