AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ !! ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!

[ad_1]

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ !! ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ (efka.gov.gr)!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ Πηγη – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Πάνε πίσω οι πληρωμές κάτι που θα φέρει ανατροπές στον προγραμματισμό των αγροτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μπορεί να πληρωθεί η προκαταβολή στην ώρα της αλλά τα προβλήματα θα υπάρξουν με την εξόφληση και το πρασίνισμα. Ειδικά τα οικολογικά σχήματα δεν μπορούν να τρέξουν όπως τα έχουν σχεδιάσει στη νέα ΚΑΠ. Βέβαια το ερώτημα που υπάρχει είναι πως περιμένουμε να λυθούν τα προβλήματα όταν τις τροποποιήσεις στην ΚΑΠ θα τις κάνουν οι ίδιοι που σχεδίασαν το αρχικό στρατηγικό σχέδιο.

Υπάρχει πρόβλημα και με την πληρωμή της επιστροφής δημοσιονομικής πειθαρχίας 2022. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε υπόλοιπα του 2022 αλλά δεν έκανε αυτή την πληρωμή. Τον Οκτώβριο του 2022 είχε γίνει η πληρωμή της επιστροφής της δημοσιονομικής πειθαρχίας του έτους 2021 ύψους 26,75 εκατ. ευρώ (έναντι 16,3 εκατ. ευρώ 2020). Τώρα οι αγρότες ψάχνουν να βρουν την πληρωμή δημοσιονομικής πειθαρχίας του 2022.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει τα εξής:

Σε σχέση με τα ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ:
Μεταβολές Συνδεδεμένων Καθεστώτων (προσθέσεις – αφαιρέσεις) με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ήταν επιτρεπτή μέχρι 15.10.2023. Τυχόν διορθώσεις θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση της προκαταβολής του 2023, ήτοι από 1η Νοεμβρίου μέχρι την ημερομηνία που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Σε σχέση με τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ:
Μεταβολές των Οικολογικών Σχημάτων (προσθέσεις – αφαιρέσεις) με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως ορίζονται στις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, είναι επιτρεπτές μέχρι 18.10.2023. Η επεξεργασία των οικολογικών σχημάτων θα είναι διαθέσιμη μετά την ολοκλήρωση της προκαταβολής του 2023, ήτοι από 1η Νοεμβρίου μέχρι την ημερομηνία που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ !! ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ! Πλησιάζει η ώρα των συντάξεων

Πλησιάζει η ημερομηνία καταβολής των συντάξεων στους δικαιούχους, καθώς αυτές θα καταβληθούν από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά τα ταμεία και οι ημρομηνίες ου θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου 2023:

– Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr), ο ΟΓΑ(oga.gr), το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023.

– Το ΙΚΑ(ika.gr), το Δημόσιο, το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και η ΔΕΗ θα πληρώσουν τις συντάξεις τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

– Ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) θα πληρώσει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Πηγη LIVE!!! ΕΩΣ 480 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ! ΟΠΕΚΕΠΕ Πηγη ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ Πηγη ΕΣΚΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΠΕΚΕΠΕ!! ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!ΕΛΓΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ 9 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΣΤΑ 3 ΕΥΡΩ! ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, EFKA!!

[ad_2]

Source link

Related posts

Μέχρι 20 Νοεμβρίου αιτήσεις για αναδιάρθρωση αμπελώνα

Η Unipakhellas τιμήθηκε με το βραβείο WorldStar 2024 για τις Βιώσιμες Λύσεις της

Με διορθωτικές πληρωμές ο Ιανουάριος μέχρι τις πρώτες συνδεδεμένες ενισχύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο