AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Τους «έδωσαν στεγνά» οι Ρώσοι! «Αμερικανικοί πύραυλοι έριξαν το αεροπλάνο μας», vid

[ad_1]

Αιτία κλιμάκωσης…

Οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν σήμερα το πρωί την -επικρατέστερη μέχρι σήμερα- εκδοχή περί εμπλοκής αμερικανικών πυραύλων στην κατάρριψη του ρωσικού μεταγωγικού Il-76.

Μόλις χθες ο ίδιος ο Πούτιν είχε πει δημόσια πως Patriot φαίνεται να έχουν χτυπήσει το Il-76 προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων Ουκρανών και Ρώσων.

Σήμερα, η Ρωσική Επιτροπή Έρευνας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως αμερικανικοί Patriot ευθύνονται για την τραγωδία της περασμένης εβδομάδας στην ρωσική επαρχία Belgorod.

«Αυτός ο τύπος συστήματος αεράμυνας αναπτύχθηκε από κοινού από τις εταιρείες Raytheon και Hughes και κατασκευάστηκε από τη Raytheon. Κατά την εξέταση αντικειμένων, βρέθηκαν πολλές επιγραφές στα αγγλικά στα κατασχεθέντα θραύσματα από τον τόπο του συμβάντος. Συνολικά βρέθηκαν 116 τέτοια θραύσματα».

Μάλιστα δημοσίευσαν και βίντεο με στοιχεία:

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, σχολίασε τα εξής:

Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας: «Το Il-76 στην περιοχή Belgorod καταρρίφθηκε από πύραυλο MIM-104A από το αμερικανικό σύστημα Patriot» Οι πολίτες των ΗΠΑ πρέπει να γνωρίζουν πού πηγαίνουν τα χρήματά τους. Ο Μπάιντεν και η ομάδα του έκαναν τους Αμερικανούς συνένοχους σε μια αιματηρή τραγωδία.

απεμπε-EPA photo


[ad_2]

Source link

Related posts

Οι Κινέζοι ετοιμάζουν νέο βομβαρδιστικό! vid

Πως να ανάψεις έξω φωτιά για να ζεσταθείς που να έχει διάρκεια

Οι ΗΠΑ λένε πως κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι στην Υεμένη

Αφήστε ένα σχόλιο