AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Το ανατριχιαστικό σενάριο για τη σορό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

[ad_1]

Ο 50χρονος κρεοπώλης που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο κρατά προς το παρόν το στόμα του κλειστό και δεν έχει προχωρήσει σε ομολογία. Οι Αρχές για 15η μέρα πραγματοποιούν έρευνες στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, όπου ίσως βρίσκεται η σορός του 31χρονου Μπάμπη, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων ήταν απαισιόδοξος ως προς τον εντοπισμό της σορού του, βάζοντας και ένα εφιαλτικό σενάρι στο «τραπέζι».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως επειδή η σορός μπορεί να βρεθεί μετά από καιρό ίσως να βρίσκεται σε περισσότερη αποσύνθεση, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει τεμαχιστεί.

«Υπάρχει μία δυσκολία στο να βρούμε τον τρόπο που έγινε ένα έγκλημα. Εάν όμως έχουμε μία σωστή διαδικασία από την πλευρά των αστυνομικών Αρχών και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως ηλεκτρονικά στίγματα, δένει μία υπόθεση, προφανώς μπορεί να αποδοθεί κατηγορία. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δύσκολη, υπάρχει μία δυσκολία ακόμα και εάν βρεθεί η σορός. Επειδή μπορεί να βρεθεί μετά από καιρό, θα είναι σε περισσότερη αποσύνθεση. Μπορεί να βρεθεί σε πολύ κακή κατάσταση. Υπήρχαν μήπως συνεργοί; Ακόμα και ένα τμήμα σορού να βρούμε μπορούμε να δώσουμε πολλές απαντήσεις».

«Υπάρχει η πιθανότητα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί», κατέληξε.

Related posts

Ο Κ.Καρπέτας για το έργο ανάπλασης του Λαδόπουλου

aitoloakarnanianews

Στις 27/11 το 3ο Συμπόσιο Ιχθυοκαλλιέργειας

aitoloakarnanianews

Ενωμένες θα παρελάσουν τρεις Φιλαρμονικές του Δήμου Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο