AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αιτωλ/νίας, η μονάδα επεξεργασίας ιατρικών αποβλήτων στη ΒΙΠΕ Πάτρας και τα έργα Καϊάφα στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας 

[ad_1]

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα, θέτει τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας στην πρώτη Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρας.

Πρόκειται για το σοβαρό υγειονομικό και περιβαλλοντικό ζήτημα που προκαλούν τα σχέδια ανέγερσης βιομηχανίας διαχείρισης και καύσης ιατρικών αποβλήτων στη ΒΙΠΕ Πατρών, με εισηγητή τον επικεφαλής της παράταξης Κώστα Καρπέτα (Π.Ε. Αχαΐας), τη απογοητευτική κατάσταση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας με εισηγητές τους Σάββα Αυγέρη και Δημήτρη Μασούρα (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) και το ζήτημα της αξιοποίησης του Καϊάφα, το οποίο φέρνει προς συζήτηση ο Κώστας Διαμαντόπουλος (Π.Ε. Ηλείας).

Να σημειωθεί ότι, την ίδια ημέρα και μετά την ολοκλήρωση της Ειδικής Συνεδρίασης, θα ακολουθήσει η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά την οποία θα συζητηθούν τρεις επερωτήσεις των Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα».

Ο Νίκος Κοτρωνιάς θέτει το πρόβλημα υποβάθμισης του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας Ναυπακτίας, ο Κώστας Διαμαντόπουλος τα στεγαστικά προβλήματα του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου και άλλων δομών ειδικής εκπαίδευσης της Ηλείας και ο Κώστας Καρπέτας την κατάσταση του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου.

[ad_2]

Related posts

Στον Παναιτωλικό ο Σεμπαστιάν Λομόνακο/Η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

aitoloakarnanianews

Κορονοϊός: Πόσο αύξησε τους θανάτους στα γηροκομεία; Τι δείχνει νέα έρευνα

aitoloakarnanianews

Δωρεάν rapid tests για την Αιτωλ/νία στις 6 Μαρτίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο