AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Το Πεντάγωνο ανησυχεί για λαθρεμπόριο όπλων που εστάλησαν στην Ουκρανία!

[ad_1]

Έκθεση του Πενταγώνου αφήνει υπόνοιες για το που μπορεί να βρίσκονται όπλα που εστάλησαν στην Ουκρανία ως βοήθεια. Είναι πιθανόν να μην χρησιμοποιήθηκαν ποτέ και να έχουν πουληθεί εκτός Ουκρανίας; Η απάντηση είναι πως ναι ,οι Αμερικανοί έχουν τέτοιες υποψίες. Παρόλα αυτά όπως λέει και ο Αντιστράτηγος ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης στη συνέντευξη του στο militaire channel οι ΗΠΑ μέσω Μπλίνκεν ,μας έστειλαν τελεσίγραφο για να στείλει η Ελλάδα κι άλλα όπλα στο Κίεβο!!!

Την έκθεση του Πενταγώνου την αποκαλύπτουν οι New York Times τους οποίους υποθέτουμε διαβάζει κάθε μέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που μιλάει άπταιστα τα αγγλικά.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι New York Times φορητά πυραυλικά συστήματα, drones «καμικάζι» και νυχτερινές διόπτρες, αξίας άνω του 1 δις δολαρίων «δεν έχουν εντοπιστεί από Αμερικανούς αξιωματούχους και αυτό εγείρει ανησυχίες ότι θα μπορούσαν να έχουν μεταφερθεί λαθραία, εκτός Ουκρανίας». Με λίγα λόγια να έχουν πουληθεί!

Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους υποψίες δημοσιοποιούνται…Κι ως γνωστόν όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

[ad_2]

Source link

Related posts

Η Μεραρχία Κρητών «πήρε το όπλο της»

aitoloakarnanianews

Δείτε τι έφτιαξε ΜΟΝΟ με φυσικά υλικά! vid

Γάζα: Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά αναμένοντας βοήθεια

Αφήστε ένα σχόλιο