AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Το πρώτο μήνυμα μετά το ξέσπασμα στον αέρα της “Super Κατερίνα” – “Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι”

[ad_1]

Αφορμή για το on air ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκαν τα όσα είπε μία μέρα νωρίτερα η Φαίη Σκορδά για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντιμετωπίζουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Την ενόχλησή της με τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της «Fay’s time» εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης 8/11 με έντονο τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για το on air ξέσπασμα της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου στάθηκαν τα όσα είπε μία μέρα νωρίτερα η Φαίη Σκορδά για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντιμετωπίζουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο. 

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, εξηγώντας τους λόγους τής τόσο έντονης αντίδρασής της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια! Και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γι’ αυτό κάποιοι με έχετε αγαπήσει (άλλοι μισήσει) και σε άλλους ίσως είμαι αδιάφορη. Όπως και να ‘χει, θα λέω πάντα την αλήθεια. Για μένα πείτε ό,τι θέλετε, έχω ακούσει άπειρα όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά δεν θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλει και να υποτιμήσει συνεργάτες μου ή την ομάδα μου. Από παιδί οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι, πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους πάντες. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.









katken


Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

”Μετά την κατάψυξη ωαρίων πρήστηκα σαν να ήμουν 4 μηνών έγκυος”

Σαρδάμ, γέλια και χαμός στο σκετς για τον «Bachelor» Κασσελάκη 

Με του που την είδαν έπεσαν καταγής και έβαλαν σε όλα της 10 με τόνο

Αφήστε ένα σχόλιο