AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Το τραγούδι της Μαρινέλλας που αφιέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μαρέβα

[ad_1]

Μια χαλαρή βραδιά πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι λίγες ώρες μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ η οποία ήταν και η πρώτη εφ’ όλης της ύλης για το 2024, βρέθηκαν στο Nox όπου τραγουδάει η μεγάλη Μαρινέλλα.

Το ζευγάρι κάθισε ανάμεσα στους θαμώνες και μάλιστα στα πίσω τραπέζια του μαγαζιού και άφησαν να τους ταξιδέψει η σπουδαία ερμηνεύτρια.Αρκετές φορές τραγούδησε τις επιτυχίες της Μαρινέλλας. Ιδιαίτερα φαίνεται να απόλαυσαν το «Καμιά φορά» που αφιέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σύζυγο του.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει φέτος η Μαρινέλλα έχει τον τίτλο «Σήμερα» από την ομώνυμη επιτυχία της και μαζί της εμφανίζονται η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου.

Μετά το τέλος της βραδιάς ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του συνάντησαν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού και εκτός σκηνής, παρουσία της κόρης της Μαρινέλλας, Τζωρτίνας Σερπιέρη.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε στο Instagram και μία φωτογραφία με τη σύζυγό του και τη Μαρινέλλα. Στη λεζάντα έγραψε: «Μία καταπληκτική βραδιά με τη Μαρινέλλα μας!!»

Διαβάστε επίσης:

Ένας αγνώριστος Νίκολας Κέιτζ και ο «Μελισσοκόμος» Τζέισον Στέιθαμ

Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα: Βραδινή έξοδος στη Μαρινέλλα

«Δεν βλέπω την ώρα να σε χωρίσω»: Ποιον «τσάκωσε» η κάμερα να το ψιθυρίζει στη σύζυγό του (video)


[ad_2]

Source link

Related posts

“Έχουμε δώσει χειραψία με το θάνατο, πήγα και ήρθα”

“Έχει γίνει δολοφονία του χαρακτήρα μου στο Twitter”

Σοκαριστικό video με καρχαρίες να καταβροχθίζουν φάλαινα

Αφήστε ένα σχόλιο