AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Το τραγούδι της Μαρινέλλας που αφιέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μαρέβα

[ad_1]

Μια χαλαρή βραδιά πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι λίγες ώρες μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ η οποία ήταν και η πρώτη εφ’ όλης της ύλης για το 2024, βρέθηκαν στο Nox όπου τραγουδάει η μεγάλη Μαρινέλλα.

Το ζευγάρι κάθισε ανάμεσα στους θαμώνες και μάλιστα στα πίσω τραπέζια του μαγαζιού και άφησαν να τους ταξιδέψει η σπουδαία ερμηνεύτρια.Αρκετές φορές τραγούδησε τις επιτυχίες της Μαρινέλλας. Ιδιαίτερα φαίνεται να απόλαυσαν το «Καμιά φορά» που αφιέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σύζυγο του.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει φέτος η Μαρινέλλα έχει τον τίτλο «Σήμερα» από την ομώνυμη επιτυχία της και μαζί της εμφανίζονται η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου.

Μετά το τέλος της βραδιάς ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του συνάντησαν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού και εκτός σκηνής, παρουσία της κόρης της Μαρινέλλας, Τζωρτίνας Σερπιέρη.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε στο Instagram και μία φωτογραφία με τη σύζυγό του και τη Μαρινέλλα. Στη λεζάντα έγραψε: «Μία καταπληκτική βραδιά με τη Μαρινέλλα μας!!»

Διαβάστε επίσης:

Ένας αγνώριστος Νίκολας Κέιτζ και ο «Μελισσοκόμος» Τζέισον Στέιθαμ

Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα: Βραδινή έξοδος στη Μαρινέλλα

«Δεν βλέπω την ώρα να σε χωρίσω»: Ποιον «τσάκωσε» η κάμερα να το ψιθυρίζει στη σύζυγό του (video)


[ad_2]

Source link

Related posts

Τιτανικός σε…καραόκε: Το απόλυτο έπος!!! vid

Τους έδειξε τα στήθη της και έγινε τράκα – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν δέχομαι τίποτα από κανέναν για το θέμα του παιδιού, είναι πάνω από όλα”

Αφήστε ένα σχόλιο