AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Το φόρεμα της Έμμα Στόουν σκίστηκε καθώς ανέβαινε στη σκηνή [βίντεο]

[ad_1]

Τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει τη στιγμή που βραβεύεσαι με το Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου… ούτε καν το εντυπωσιακό Louis Vuitton φόρεμά σου που αποφασίζει να σκιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή, εκεί που ανεβαίνεις τα σκαλιά για να παραλάβεις το βραβείο.

Η Έμμα Στόουν, βέβαια, που είναι η επιτομή του κούλνες, καθόλου δεν μάσησε: Μια αμήχανη χειρονομία προς τις συναδέλφους της που την περίμεναν στη σκηνή, και ένα αστειάκι για το πώς το ατύχημα «πρέπει να συνέβη κατά τη διάρκεια του I’m just Ken» (σ.Σ.: του τραγουδιού από την Barbie που ερμήνευσε λίγα λεπτά νωρίτερα ο Ryan Gosling στο Kodak Theater) ήταν αρκετά για να σώσουν τη βραδιά.

Στη συνέχεια, η μεγάλη νικήτρια της χτεσινής βραδιάς εμφανώς συγκινημένη αφιέρωσε το βραβείο της στις συνυποψήφιές της για το Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου και είπε «τις προάλλες πανικοβλήθηκα (όπως βλέπετε μου συμβαίνει συχνά) και ο Γιώργος μου είπε ‘βγάλε τον εαυτό σου από αυτό’ και είχε δίκιο, γιατί όλο αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με μια σπουδαία ομάδα που ενώθηκε για να κάνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από το άθροισμα των επιμέρους στοιχείων της».

Απευθυνόμενη στον Γιώργο Λάνθιμο, είπε «Γιώργο, ευχαριστώ για το δώρο ζωής που ήταν η Μπέλα Μπάξτερ». Κλείνοντας, ευχαρίστησε την οικογένειά της και έφυγε από τη σκηνή λέγοντας «μην κοιτάξετε την πλάτη του φορέματός μου».

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Tι κίνδυνος υπάρχει με τις πατάτες που πρασινίζουν

Από πού βγήκε η φράση «Να λείπει το βύσσινο»;

Είναι η μυϊκή δύναμη μεγαλύτερη το απόγευμα σε σχέση με το πρωί;

Αφήστε ένα σχόλιο