AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

Το 20% στα δεξιά της ΝΔ και οι διεκδικητές του! Α. Λατινοπούλου κατά Μητσοτάκη για τη woke ατζέντα

[ad_1]

Πολλά κόμματα διαγκωνίζονται σε αυτό το χώρο και το ερώτημα είναι αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασιών που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό πολιτικό σχήμα. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα αυτού του χώρου. Επικεφαλής της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ,εκτιμά ότι προς το παρόν και σίγουρα όχι πριν τις ευρωεκλογές ,δεν προβλέπεται η «ανοικοδόμηση» άλλης «πολυκατοικίας» δεξιά απ΄ αυτή της ΝΔ.

Η Α.Λατινοπούλου ασκεί κριτική στην κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη ,λέγοντας ότι κάνει επιλογές που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Επικεντρώνει τα πυρά της στο πρόσφατο νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων και υποστηρίζει ότι η κατάθεση και ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου πρέπει να αναζητηθεί στην προσωπική ατζέντα που έχει ο κ.Μητσοτάκης. «Ήταν προτεραιότητα της ΝΔ αυτό το νομοσχέδιο και αν ήταν γιατί δεν το είπαν προεκλογικά στους ψηφοφόρους τους», λέει και επισημαίνει ως παράδοξο θέματα το γεγονός ότι στον 5ο στρατηγικό διάλογο ΗΠΑ-Ελλάδας οι Αμερικανοί «χαιρέτισαν την πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού να περάσει το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων».

Η επικεφαλής της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ απορρίπτει την κατηγορία της «ακροδεξιάς». Δεν κρύβει τον σεβασμό της για την Μελόνι και θεωρεί τιμητικό ότι κάποιοι την παρομοιάζουν με την ιταλίδα πρωθυπουργό.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μελόνι: Επίσκεψη στην Τουρκία το προσεχές Σαββατοκύριακο – Συνάντηση με Ερντογάν

Επίσκεψη Ερντογάν στο Κάιρο – Στόχος η εξομάλυνση των σχέσεων και η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας με την Αίγυπτο

Λεωνίδας Κουμάκης: Πρώτη στο οργανωμένο έγκλημα η Τουρκία

Αφήστε ένα σχόλιο