AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Τράπερ και παραβατικότητα: Ξυλοδαρμοί, όπλα και κλοπές – Το κοινωνικό φαινόμενο με… χειροπέδες – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά παραβατικότητας με πρωταγωνιστές νεαρούς τράπερ

Οι υβριστικοί στίχοι στα τραγούδια τους ήταν η αρχή. Οι τσακωμοί μεταξύ τους, συνηθισμένο φαινόμενο. Ωστόσο οι καταστάσεις και τα περιστατικά με πρωταγωνιστές τράπερ έχουν αρχίσει πλέον και ξεφεύγουν κατά πολύ από τα όρια του νόμου…

«Τα παιδιά τους από εμάς θα τα μάθουν;», ανέφερε πασίγνωστος τράπερ σε νυχτερινή εκπομπή όταν είχε ερωτηθεί για τους στίχους που προάγουν βία και όπλα στους στίχους των τραγουδιών τους.

Όμως, μέσα σε μόλις μια εβδομάδα τρία περιστατικά με πρωταγωνιστές νεαρούς τράπερ μαρτυρούν πως δεν είναι πλέον ένα μουσικό κίνημα, αλλά μια τάση παραβατικότητας και μάλιστα αρκετά σκληρή.

Χειροπέδες σε γνωστό τράπερ πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η σύλληψη έγινε έπειτα από διαπίστωση ότι ο άνδρας προσπαθούσε να κλέψει δύο βαλίτσες γυναικών επιβατών. Οι κινήσεις του όμως καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και ο νεαρός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έβαλε δύο βαλίτσες σε καρότσι τις οποίες κάλυψε με μία σακούλα σκουπιδιών με σκοπό να τις αφαιρέσει.

Οι Αρχές τον τσάκωσαν και έτσι ο τραπερ συνελήφθη για απόπειρα κλοπής.

Ο τράπερ κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 23χρονου φοιτητή, τον οποίο χτύπησε μαζί με ακόμα ένα άτομο, με αποτέλεσμα ο φοιτητής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας σοβαρού αιματώματος στο κεφάλι

Σύμφωνα με τη μήνυση και τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο φοιτητής ήταν μαζί με άλλα δύο άτομα και βλέποντας τον τράπερ είπε «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Ο τράπερ έδωσε κεφαλιά στον νεαρό και στη συνέχεια ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Μετά την επίθεση ο τράπερ και ο φίλος του τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 23χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, ωστόσο γρήγορα μετέβη στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Οι γιατροί αποκάλυψαν το αιμάτωμα στο κεφάλι, που είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών, ενώ ο φοιτητής παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Στις 29 Ιανουαρίου συνελήφθη γνωστός τράπερ από αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό και εμπρησμό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, πρόκειται για έναν 27χρονο τράπερ, ο οποίος οδήγησε έναν άλλον 20χρονο τράπερ σε ερημικό σημείο του Υμηττού, στη συνέχεια τον χτύπησε και έπειτα του έκαψε το μηχανάκι.

Ο 20χρονος μουσικός, σύμφωνα με τα όσα είπε, δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα, ενώ παρέδωσε και ένα βίντεο στην Αστυνομία, όπου φαίνεται ο 27χρονος να τον χτυπάει και να καίει το μηχανάκι με μολότοφ.

Ο 27χρονος σήμερα το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με σοβαρές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Μάνατζερ τράπερ στη δολοφονία αστυνομικού στο Ρέντη

Σε πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού στο Ρέντη αναδεικνύεται ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται στα επεισόδια, ενώ σύμφωνα με τον Alpha είναι υπόδικος για επίθεση σε 22χρονη στο παρελθόν.

Ο 26χρονος έχει πέσει σε αντιφάσεις, ενώ τα λεγόμενά του έχουν αφήσει κενά στις αρχές, εξού και θα κληθεί να δώσει ξανά κατάθεση.

Ο ισχυρισμός του ότι την ώρα των επεισοδίων βρισκόταν σε γνωστό ταχυφαγείο φαίνεται να μην πείθει, καθώς υπάρχει μία μεγάλη απόκλιση από τον χρόνο της παραμονής του στο κατάστημα με τον χρόνο των επεισοδίων κατά 40 με 50 λεπτά.

Για την υπόθεση της 22χρονης η δίκη επίκειται τον Ιανουάριο, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της φονικής επίθεσης στον αστυνομικό στου Ρέντη.

Σχετικά πάντως με τον ρόλο του, φέρεται πως ο 26χρονος οργάνωνε τους οπαδούς και συνέβαλε στον εξοπλισμό των χούλιγκαν με φωτοβολίδες αλλά και μολότοφ, ωστόσο μία αντίφαση βασική είναι ότι παρόλο που αρχικά δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα επεισόδια και ότι έφερε πανό από την αποθήκη της ομάδας, στη συνέχεια άλλαξε τα λεγόμενά του.

Μάλιστα το όνομα του 26χρονου, όπως έχει γίνει γνωστό, περιλαμβάνεται σε ακόμα 4 δικογραφίες υποθέσεων σχετικών με οπαδική βία.

Εκρήξεις στην Ερμιόνη σε ΑΤΜ!

«Ντρέπομαι που εμφανίζομαι ενώπιόν σας, ξαναέχοντας κάνει το ίδιο λάθος. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ για τις πράξεις μου και ζητώ μία δεύτερη ευκαιρία κυρίως για τα παιδιά μου», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο γνωστός τράπερ, ο οποίος δήλωσε ότι η συμμετοχή του περιορίζεται μόνο στις εκρήξεις στα ΑΤΜ.

Ο τράπερ που συνελήφθη το καλοκαίρι επεσήμανε ότι δεν θα διακινδύνευε ποτέ την σωματική ακεραιότητα κάποιου ανθρώπου, αφού πάντα φρόντιζε να μην υπάρχει φυσική παρουσία ανθρώπων κοντά στα ΑΤΜ την ώρα της έκρηξης.

Ο τράπερ και η συμμορία αντιμετωπίζουν μεγάλες ποινές για τρία κακουργήματα.
Τους αποδίδονται 6 εκρήξεις σε ΑΤΜ αλλά και η απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον αστυνομικών στο Αίγιο.

Ο τράπερ αποδέχθηκε την εμπλοκή του μόνο στην έκρηξη στην Ερμιόνη, όχι για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με τον Alpha, καθώς όπως λέει δεν υπάρχει κανένα βιντεοληπτικό ή γενετικό υλικό να τον συνδέει με τα υπόλοιπα.

Κυκλοφορούν με μαχαίρια 23 εκατοστών

Στα χέρια της αστυνομία έπεσε ξανά γνωστός τράπερ τον περασμένο Ιούνιο ο οποίος συνελήφθη όταν σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών.

Ο 27χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, συνελήφθη στην οδό Ιπποκράτους, στην περιοχή των Εξαρχείων και προσήχθη στη ΓΑΔΑ.

Ο νεαρός τράπερ είχε εμπλακεί στο αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια στον Κολωνό, πριν από περίπου 2 χρόνια, όπου φέρεται να είχε τραυματίσει με μαχαίρι δύο άτομα.


[ad_2]

Source link

Related posts

Καλλιθέα: 61χρονος κρατούσε φυλακισμένη 48χρονη για πέντε ημέρες – Newsbomb – Ειδησεις

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Πώς βρέθηκε η σορός στον Πόρο – Το ρολόι που «δείχνει» εκείνη – Newsbomb – Ειδησεις

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Τράβηξαν όπλο και οι δύο επιβαίνοντες του τζιπ – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο