AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τραγωδία στα Τέμπη: Ηχηρή απάντηση σε Άδωνι από αδερφό θύματος

[ad_1]

Για τα όσα είπε νωρίτερα σήμερα (8/11) ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να τοποθετηθεί ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σε σημερινή του συνέντευξη στον REAL FM δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ πως η κοινωνία και πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τα Τέμπη και για τις υποκλοπές αλλά έχουν πιο άμεσα προβλήματα να ασχοληθούν.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα από περιέργεια; Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα. Π.χ. ασχολούνται με τις υποκλοπές. Έχετε δει καμία εκπομπή για τις υποκλοπές να σαρώνει στην τηλεθέαση; Ακούει ο Έλληνας για υποκλοπές και γυρίζει πλευρό και κοιμάται από την άλλη».

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση από τον συγγενή θύματος, τον Βαγγέλη Βλάχο, που έχασε τον αδελφό του Βάιο στο τραγικό δυστύχημα και ζητάει δικαίωση και τιμωρία των υπευθύνων στη μνήμη του αδερφού του.

Ο Βαγγέλης Βλάχος μέσω της ανάρτησής του απαντά στην τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.


[ad_2]

Source link

Related posts

ΟΦΗ: Ράγισμα ρινικού οστού ο Πασαλίδης από τη φάση με τον Ιωαννίδη (vid)

Τσιτσιπάς: «Ολα πάνε τέλεια» | Gazzetta

Βόλος: Μετράει επιστροφές ο Λόπεθ ενόψει Πανσερραϊκού

Αφήστε ένα σχόλιο