AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κάψανε το παιδί μας και μας το έδωσαν σε μια κούτα στάχτη»

[ad_1]

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κάψανε το παιδί μας και μας το έδωσαν σε μια κούτα στάχτη»

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης φοιτήτριας της Ιατρικής Κλαούντια Λάτα που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Συγκλονίζει με τα λόγια της στην κάμερα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» η μητέρα της Κλαούντια Λάτα, της 20χρονης φοιτήτριας της Ιατρικής που ήταν ένα από τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, μιλώντας με τρεμάμενη φωνή για την σημερινή ημέρα και την κόρη της.

Η ίδια δεν άντεξε και με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε, πως τρεις μέρες μετά την τραγωδία πήρε την κόρη της «μέσα σε μια μαύρη σακούλα». «Σήμερα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου, ο θρήνος είναι μεγάλος, μας λείπει πολύ», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 20χρονης. Στη συνέχεια, ξέσπασε λέγοντας: «Είχα μια ελπίδα σαν μάνα, να τη βρω ζωντανή, όμως τρεις μέρες μετά μου την έφεραν σε μια μαύρη σακούλα… Κάψανε το παιδί μας και μας το έδωσαν σε μια κούτα στάχτη».

Η μητέρα της Κλαούντια αφού περιέγραψε τους αγώνες που είχε κάνει για να μεγαλώσει το παιδί της, που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, ζητά δικαίωση και απόδοση ευθυνών. Θα ήθελε να την πάρει τηλέφωνο και να της πει πόσο την νοιάζεται και της λείπει η παρουσία της από το σπίτι. «Είχε τόσα όνειρα και την σκότωσαν», είπε.

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Κηπευτικά αντί βαμβάκι και καλαμπόκι για να ακμάσει ο κάμπος λένε οι Ολλανδοί

Δριμεία κριτική της ΕΘΕΑΣ για είσοδο αγροτών στα επιμελητήρια

Ξεκινούν συνελεύσεις σε Ανατολική Μακεδονία – Θράκη για αγροτικές κινητοποιήσεις

Αφήστε ένα σχόλιο