AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού | Ειδησεις

[ad_1]

Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία, από σήμερα 27 έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2023

Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία, από σήμερα 27 έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2023, εξαιτίας του θανάτου του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης εν ώρα καθήκοντος, στις 7 Δεκεμβρίου, και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2023, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Βαραίνουν οι κατηγορίες σε βάρος του 18χρονου μετά τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού

Βαραίνει το κατηγορητήριο τόσο για τον 18χρονου που έχει ήδη συλληφθεί και ομολογήσει πως έριξε φωτοβολίδα προς τον αστυνομικό όσο και σε κάθε άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται και θα ταυτοποιηθεί για τη συμμετοχή του, μετά την τραγική εξέλιξη του θανάτου του 31χρονου αστυνομικού.

Η κατηγορία πλέον μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία. Αυτό σημαίνει ότι ο 18χρονος αναμένεται να κληθεί εκ νέου προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά πλέον για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση έχει ήδη αναβαθμιστεί με παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αφού συμπεριλαμβάνεται στους φακέλους που έφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης για εγκληματική οργάνωση και πιθανή διασύνδεση και με άλλες οργανωμένες παράνομες δράσεις όπως ναρκωτικά, όπλα κλπ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μαύρη χήρα της Κοιλάδας: Έκανε πασαρέλα στις φυλακές Κορυδαλλού | Ειδησεις

Κρήτη: Συνελήφθη ιερέας – Καλούσε να πυροβολούνται αδέσποτα και οι φιλόζωοι με αφορμή επίθεση σε πρόβατα | Ειδησεις

Η ανομβρία και οι ισχυροί βοριάδες, θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο