AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τρομακτικό video δείχνει τη στιγμή που τρένο κομματιάζει φορτηγό: Άναυδος ο οδηγός

[ad_1]

Το βίντεο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και περιήλθε στην κατοχή του TMZ δείχνει ένα βαν της Amazon να έχει χωριστεί στη μέση μετά από πρόσκρουση με τρένο στο Μιλγουόκι.

Ένα βαν της Amazon κόπηκε στη μέση σε μια σιδηροδρομική γραμμή του Μιλγουόκι πριν από μερικά χρόνια, με το βίντεο από τη σύγκρουση με το τρένο της γραμμής να έρχεται πρόσφατα στο «φως» και να προκαλεί τρόμο.

Ο υπάλληλος της Amazon πέρασε με το φορτηγό του πάνω από μια σιδηροδρομική διάβαση καθώς πλησίαζε ένα τρένο της Amtrak, το οποίο δεν αντιλήφθηκε τίποτα που, όπως αναφέρει το TMZ. Το αποτέλεσμα ήταν μια τρομακτική σύγκρουση.

Ο Αλεξάντερ Έβανς, ο οδηγός του βαν της Amazon, επέζησε από τη σύγκρουση χωρίς το παραμικρό τραύμα. Το τρένο χτύπησε απευθείας το πίσω μέρος του οχήματος το έκοψε σε δύο μεγάλα κομμάτια. Ο ίδιος φάνηκε να γλιτώνει από τη σύγκρουση καθαρά από τύχη.

Το βίντεο τραβήχτηκε από το εσωτερικό του βαν της Amazon, δείχνοντας τον Evans στο μπροστινό κάθισμα να οδηγεί αμέριμνος το όχημα. Ο οδηγός φαίνεται να κάνει άνετα μια αριστερή στροφή πριν το τρένο πέσει πάνω στο φορτηγάκι.

Το τρένο συνέχισε τη διαδρομή του, σπρώχνοντας μέρος του κατεστραμμένου βαν κατά μήκος του, καθώς ο Evans φαινόταν ταραγμένος μέσα στο όχημα.

tmz

Ο Έβανς πήγε μόνος του στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, παρόλο που πίστευε ότι δεν είχε τραυματιστεί,


[ad_2]

Source link

Related posts

Δράκου: Σε 28 δευτερόλεπτα επέστρεψε σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος

Στίβος: Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ ο 21χρονος Αλέκνα στη δισκοβολία ανδρών (vid)

Euroleague: Ο ιστορικός ΜακΙντάιρ MVP της 26ης αγωνιστικής (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο