AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

Τρόφιμα που πρέπει πάντα, μα πάντα, να βάζεις στην κατάψυξη

[ad_1]

Είναι τα παρακάτω:

  • Ζωμός λαχανικών και κοτόπουλου: Καλό είναι να διατηρήσετε όλα τα θρεπτικά συστατικά του, διατηρώντας τον στην κατάψυξη μέχρι να τον χρειαστείτε!
  • Ψωμί ολικής άλεσης: Μπορείτε να το διατηρήσετε για 3 ολόκληρους μήνες!
  • Μαγειρεμένα φασόλια και φακές: Όταν περισσεύουν! Για ναέχουμε έτοιμα κάθε φορά που θέλουμε να τα καταναλώσουμε.
  • Φρούτα: Τα παγωμένα φρούτα είναι ιδανικά για το πρωινό σας αλλά και τα smoothies. Ωστόσο, μην αποθηκεύετε φρούτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό!
  • Πιπερόριζα: Δύναται να διατηρηθεί μέχρι και για έναν χρόνο! Μάλιστα, αν μπορεί να ετοιμαστεί και χωρίς απόπυξη!
  • Μυρωδικά σε σακουλάκια: Για να βάζετε στο φαγητό φρέσκα μπαχαρικά, κι όχι αποξηραμένα!
  • Λαχανικά: Τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα! Ισχύει το ίδιο με τα φρούτα αναφορικά με εκείνα που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό!

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Εξέταση αίματος δείχνει εάν τα όργανα γερνούν γρήγορα ή αργά

Η κατανάλωση του δείπνου νωρίς συνδέεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σύμφωνα με μελέτη

Ο προσυμπτωματικός έλεγχος για καρκίνο του πνεύμονα βελτιώνει τη μακροπρόθεσμη επιβίωση των ασθενών

Αφήστε ένα σχόλιο