AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Τσακωμός Μπιμπίλα- Τσιμτσιλή για το θάνατο της Ματούλας στον αέρα


Ένας μικρός χαμός επικράτησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha με πρωταγωνιστές την παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή και του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Σ. Τσιμτσιλή ρώτησε τον ηθοποιό αν γνωρίζει τους λόγους θανάτου της θρυλικής Ματούλας. Έπειτα ο διάλογος μεταξύ των δύο συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους.  

Μπιμπίλας: Δεν μπορώ να το ξέρω εγώ αυτό… Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος. Το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε.

Τσιμτσιλή: Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Ηρέμησε, πάρε μια ανάσα.

Μπιμπίλας: Όχι, δεν ηρεμώ! Ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες «είσαι ο πρόεδρος, άρα πρέπει…». Δεν πρέπει! Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει πώς πέθανε ένας άνθρωπος;

Τσιμτσιλή: Δεν σου ζήτησα λεπτομέρειες, απλά ρώτησα, επειδή είπες ότι στην τελευταία σας συνάντηση η Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτονται, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε κανένα υπονοούμενο.

Μπιμπίλας: Άφησα εγώ κανένα υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;

 

 


Source link

Related posts

Που κάνει θαύματα το μπρόκολο και πότε είναι επικίνδυνη η κατανάλωσή του;

Με χαμούρεμα γιόρτασαν στο Survivor τον Άγιο Βαλεντίνο

Ευεργετικός για τον εγκέφαλο ο καφές;

Αφήστε ένα σχόλιο