AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Γιάνικ Χάνφμαν στα προημιτελικά στην Αμβέρσα

[ad_1]

O Γερμανός, Γιάνικ Χάνφμαν είναι ο παίκτης που θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε με άνεση το εμπόδιο του Ολλανδού, Μπίτικ φαν ντε Ζάντσχουλπ με 7-5, 6-3 για την πρόκριση στα προημιτελικά του 250αριού τουρνουά στην Αμβέρσα.

Εκεί ο Έλληνας παίκτης θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό, Γιάνικ Χάνφμαν που νίκησε τον αυστριακό Ντομινίκ Τομ με 6-4, 5-7, 6-4.

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Χάφμαν θα γίνει την Παρασκευή (20/10, 20:00 ώρα Ελλάδας) και θα είναι ο 3ος χρονικά προημιτελικός.

Ο 32χρονος Χάνφμαν είναι στο Νο.56 της παγκόσμιας κατάταξης και δεν έχει τίτλο.

Πάντως στο tour έχει βγει νικητής στον μοναδικό αγώνα που έχει αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, ήταν μέσα στο 2023 στο τουρνουά της Μαγιόρκα στο γρασίδι, όταν ο Γερμανός επικράτησε με 6-4, 3-6, 6-2 για τη φάση των «16».

Πριν από έξι χρόνια ο Τσιτσιπάς είχε νικήσει τον Χάνφμαν με 7-6(5), 7-6(5) στον 2ο γύρο των προκριματικών του Wimbledon.

O νικητής στα ημιτελικά του Σαββάτου (21/10) στην Αμβέρσα θα παίξει με τον νικητή τού αγώνα ανάμεσα στον Γάλλο, Αρτούρ Φιλς και τον Περουβιανό, Χουάν Πάμπλο Βαρίλας.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

15:00 Περικάρ (Γαλλία) – Μπούμπλικ (Καζακστάν)
Μέρτεμερ (Γερμανία) – Γκαστόν (Γαλλία)
20:00 Τσιτσιπάς (Ελλάδα) – Χάνφμαν (Γερμανία)
Φιλς (Γαλλία)-Βαρίλας (Περού)

[ad_2]

Source link

Related posts

Ενίσχυση με Καρρίκι το Αιγάλεω

7 σημάδια συναισθηματικής ανωριμότητας – Μήπως δεν είσαι όσο ώριμος νομίζεις;

Λιθουανία: Χωρίς Μπραζντέικις και Γκριγκόνις στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου

Αφήστε ένα σχόλιο