AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Τυχαίο;; Πυρκαγιά στις ΗΠΑ σε εργοστάσιο που παρήγαγε πυρομαχικά για την Ουκρανία!


Σαμποτάζ, ατύχημα ή κάτι άλλο;;

Ξαφνική…πυρκαγιά ξέσπασε σε στρατιωτικό εργοστάσιο στην αμερικανική πόλη Σκράντον της Πενσυλβάνια, το οποίο παρήγαγε πυρομαχικά, συμπεριλαμβανομένων βλημάτων πυροβολικού για τον ουκρανικό στρατό!

Η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στο εργοστάσιο πυρομαχικών γύρω στις 19:00 GMT τη Δευτέρα, ανέφερε το Atlas News, επικαλούμενο εκπρόσωπο της αμερικανικής αμυντικής εταιρείας General Dynamics και αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αυτόπτες μάρτυρες μοιράστηκαν επίσης βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν πυκνό καπνό να βγαίνει από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Η General Dynamics, στην οποία ανήκει η εγκατάσταση, δήλωσε στο Atlas News ότι η φωτιά έσβησε σύντομα χωρίς να προκληθούν θύματα ή μεγάλες ζημιές.

Ορισμένοι -δικαίως- δεν θεωρούν το περιστατικό αυτό τυχαίο, πως δηλαδή δεν σχετίζεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ωστόσο ακόμα τίποτα παραπάνω δεν έχει γίνει γνωστό για τις αιτίες της πυρκαγιάς.

Το θέμα φυσικά απασχόλησε και τα μεγαλύτερα ρωσικά δίκτυα, με το Sputnik να υπερτονίζει τον…ρόλο του εργοστασίου στην προμήθεια βλημάτων για τον ουκρανικό στρατό.

Εξάλλου δεν ήταν κάτι κρυφό, καθώς προ μηνών η συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής είχε γίνει πρώτο θέμα σε αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, τα οποία μιλούσαν για «κρίσιμη παραγωγή πολεμικού υλικού για την Ουκρανία».

Freepik photo


Source link

Related posts

«Βράζει» και η Δυτική Όχθη και οι ισραηλινοί ανησυχούν

Δεύτερο κατασκοπευτικό μπαλόνι πάνω από τις ΗΠΑ

Στα σκαριά η συμφωνία με τη Μόσχα για κόμβο φυσικού αερίου στην Τουρκία

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο