AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

“Φοβήθηκαν να συνεργαστούμε επειδή είχα αρνητική δημοσιότητα”

[ad_1]

“Αυτό με στενοχώρησε πολύ, γιατί για μία περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι υπάρχει αυτό το θέμα”, παραδέχεται ο Θοδωρής Μαραντίνης

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης το απόγευμα της Πέμπτης.

Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής τραγουδιστής και frontmant των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του και τον τρόπο που αυτή επηρέασε προσωρινά την καλλιτεχνική του διαδρομή.

Όσα ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ, αλλά το χειρότερο είναι να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν. Νομίζω πως εκείνη η περίοδος δεν επηρέασε τόσο τις εμφανίσεις με την μπάντα, γιατί νομίζω πως ευτυχώς η μπάντα έχει μια καλή πορεία και ένα ειδικό βάρος τόσα χρόνια που δύσκολα επηρεάζεται από αυτό το κομμάτι. Νομίζω δηλαδή ότι έχει μια δική της ύπαρξη που δεν επηρεάζεται τόσο πολύ, είτε εγώ είμαι παντρεμένος είτε δεν είμαι είτε οτιδήποτε».

«Κάποιος μπορεί να πει κάτι, γραφόταν κάτι είτε καλό είτε κακό… Προς χαρά μου είδα ότι δεν επηρεάστηκε όμως το κομμάτι των εμφανίσεων από οτιδήποτε μπορεί να γράφτηκε ή υπήρχε στον αέρα και έλεγε ο καθένας τα δικά του. Αυτό είδα ότι δεν μας επηρέασε ούτε στο να παίξουμε κάπου ή οτιδήποτε άλλο», είπε στη συνέχεια ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Μόνο εκείνη την περίοδο που ήταν το δικαστήριο, κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν επαγγελματικά επειδή είχα αυτή την αρνητική δημοσιότητα τότε να συνεργαστούν μαζί μου. Αυτό με στενοχώρησε πολύ, γιατί για μία περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι “υπάρχει αυτό το θέμα”. Που είναι ίσως λογικό για κάποιους χορηγούς, κάποιες εκπομπές που είχαν χορηγό. Αυτό ήταν λίγο στενόχωρο και με στενοχώρησε που μέσα από αυτήν τη διαδικασία έφτασε να επηρεάστηκε η δουλειά μου, το να δουλέψω και να βγάλω χρήματα για να βιοποριστώ. Όλο αυτό επηρεάστηκε από κάτι που δεν θα έπρεπε», συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θοδωρής Μαραντίνης στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, μιλά για τη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και το τι πρόκειται να κάνει όταν αποφασίσει να σταματήσει το τραγούδι.

«Οι Παρασκευές στη νύχτα είναι δύσκολες μέρες. Προκύπτει πλέον η Πέμπτη και λειτουργεί. Είναι μια μεταβατική περίοδος που δεν έχει κανόνες. Ο κόσμος θέλει να βγει αλλά και οικονομικά ζορίζεται, και οι ανάγκες του έχουν αλλάξει και ίσως έχει βαρεθεί τη φόρμα που υπήρχε στη νύχτα και να το έχει βαρεθεί. Η πρεμιέρα μας είναι σχεδόν γεμάτη, έχουμε ωραίο feedback. Είμαστε 23 χρόνια μπάντα και είμαστε με ποπ. Η διάρκεια στην Ελλάδα προκύπτει στο λαϊκό τραγούδι. Αυτή την περίοδο η ποπ δεν είναι στη μόδα. Στις νεαρές ηλικίες υπάρχει η τραπ. Δεν μπορώ να τραπάρω! Το τραπ έχει να κάνει με τον στίχο που έχω διαφωνίες προσωπικά. Δεν με ενοχλεί τόσο, αλλά δεν κάνουν όλοι για όλα. Όπως και το λαϊκό τραγούδι δεν μου ταιριάζει».

«Εμείς βρεθήκαμε σε φάσεις, επειδή είμαστε κάπου στη μέση, που είχαμε διαφορετικές προτάσεις. Μπορεί να ερχόντουσαν από τον Μαργαρίτη μέχρι τον Σαββόπουλο. Καλλιτεχνικά ήταν λίγο οξύμωρο και ασύνδετο. Προσπαθούσαμε να βρούμε τους χώρους που τους ταιριάζει. Τα τελευταία χρόνια και έπειτα από τόσο καιρό πρέπει να πας ένα βήμα παρακάτω. Είναι και ανάγκη δική μας αλλά και επαγγελματικά. Έχεις κάνει έναν κύκλο και πριν γίνεις καρικατούρα, πρέπει να βγεις από αυτό, να παρουσιάσεις τον εαυτό σου. Η Μαντόνα για παράδειγμα είναι καρικατούρα του εαυτού της. Η αστοχία κρίνεται αυστηρά στη δική μας δουλειά πάντα. Είναι μεγάλη μου αγωνία και φοβία για το πώς πρέπει να μεταπηδήσω στην επόμενη πίστα και το πιο σκληρό για το πότε πρέπει να σταματήσω. Plan b δεν έχω, αλλά εκεί λες θα δω τι θα κάνω. Δεν είναι ηλικιακό αλλά πιο πρακτικά θέματα της δουλειάς. Να αποδίδει η φωνή σου μέχρι και το να μη σε γεμίζει εσένα. Αρχίζω και λέω ότι πρέπει να έχω plan b. Επειδή πιστεύω ενεργειακά στο plan A, μένω εκεί».












Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκινητική ανάρτησή του για τον πατέρα του

Όλο το Twitter αναρωτιέται: «Πώς γίνεται αυτό;», vid

Κατερίνα Δαλάκα: “Σταματήστε την αναπαραγωγή παντελώς αβασίμων και αναληθών ισχυρισμών” λένε οι γονείς της σε ανακοίνωση

Αφήστε ένα σχόλιο